Χανιά:Συνάντηση Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη με Δήμαρχο Αποκορώνου

Στην έδρα του Δήμου Αποκορώνου βρέθηκε ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, στο πλαίσιο των τακτικών επισκέψεών του στους Δήμους της Π.Ε. Χανίων. Ο επικεφαλής της παράταξης «Η Κρήτη Μπροστά!» είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Αποκορώνου κ. Κουκιανάκη κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τους κατοίκους της περιοχής.

Ο δήμαρχος Αποκορώνου ενημέρωσε τον κ. Μαρκογιαννάκη για έργα και δράσεις του Δήμου, με έμφαση στην πρόοδο του βιολογικού της Γεωργιούπολης, το καταδυτικό πάρκο, την ανάδειξη της φύσης και του πολιτισμού του Αποκόρωνα για την προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών. Ο κ. Κουκιανάκης έκανε ακόμη αναφορά στη χρηματοδότηση μελετών για υποδομές όπως το Γηροκομείο αλλά και για πρωτοβουλίες για την οδική ασφάλεια, θέμα εξαιρετικής σημασίας για τους κατοίκους και τους επισκέπτες.

Ανάμεσα στα ζητήματα που συζητήθηκαν ακόμη ήταν και τα προβλήματα ύδρευσης και άρδευσης που προέκυψαν σε περιοχές του Δήμου Αποκορώνου.

Ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης τόνισε ότι ως Αποκορωνιώτης στέκεται πάντοτε πλάι στις προσπάθειες κάθε δημοτικής αρχής, ενώ επισήμανε τη δυναμική και την προοπτική του τόπου: «Η ιστορία, η φύση, οι άνθρωποι και τα προϊόντα αποτελούν τα ισχυρά χαρτιά του Αποκόρωνα. Ο Αποκόρωνας μπορεί να αποκτήσει το δικό του ξεχωριστό brand μέσα στην Κρήτη και να πρωταγωνιστήσει στην ανάπτυξη του νησιού. Χρειάζονται στοχευμένες ενέργειες, οργάνωση και σχέδιο αλλά και η συνεργασία όλων όσων αγαπάμε τον τόπο μας και πιστεύουμε σε αυτόν. Με την κατασκευή του νέου αεροδρομίου και του ΒΟΑΚ ανοίγει μια περίοδος ευκαιριών που όμοιά της δεν έχουμε δει εδώ και 50 χρόνια. Η συγκυρία δεν πρέπει να χαθεί και πρέπει όλοι να ενεργοποιηθούμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.