Δήμος Καντάνου-Σελίνου : Σύσκεψη για την εφαρμογή της Νέας Κυκλοφοριακής Μελέτης της Παλαιόχωρας

Ημερομηνία:

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑΣ

Την Παρασκευή 21.03.2025 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στον Δήμο Καντάνου-Σελίνου σχετικά με την εφαρμογή της νέας εγκεκριμένης – από την Αποκεντρωμένη Διοίκησης Κρήτης – Κυκλοφοριακής Μελέτης, της Παλαιόχωρας.

Στην σύσκεψη μετείχαν ο Δήμαρχος Καντάνου-Σελίνου Αντώνιος Κων. Περράκης, οι Αντιδήμαρχοι Ιωάννης Βαρδουλάκης & Νικόλαος Δρακάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μιχαήλ Τωμαδάκης, οι εντεταλμένοι σύμβουλοι Αικατερίνη (Νίνα) Περράκη-Καλαϊτζάκη & Αικατερίνη Σαρικάκη, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παλαιόχωρας Ευτύχιος Βιτσιλάκης και τα μέλη Γεώργιος Σεργεντάνης, Αικατερίνη Μπικάκη, Γεώργιος Κουλιέρης και η ειδική σύμβουλος του Δημάρχου Ζωή Βασιλοκωνσταντάκη.

Το Αστυνομικό Τμήμα Καντάνου εκπροσώπησε ο κ. Παντελής Καρτσωνάκης.

Η Μελέτη αυτή αντανακλά στην ποιότητα της καθημερινότητας των πολιτών και στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Οι στόχοι που θα πρέπει να επιτευχθούν μετά την εφαρμογή της, είναι η καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας, η ασφαλής κίνηση πεζών και οχημάτων, η ανάδειξη της πόλης, με τελικό αποτέλεσμα την αποσυμφόρηση του κυκλοφοριακού φόρτου, την εξάλειψη της ανεξέλεγκτης στάθμευσης, τον προγραμματισμό τροφοδοσίας των επιχειρήσεων ώστε να καταστεί η Παλαιόχωρα μία πόλη φιλόξενη και φιλική τόσο προς τους μόνιμους κατοίκους όσο και προς τους επισκέπτες.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Η καρδιά της κρητικής γαστρονομίας θα χτυπήσει...

Κάλεσμα στους πολιτιστικούς συλλόγους της Κρήτης για συμμετοχή στο...

Οι γυναίκες στα χωριά της Κρήτης στο...

Ο καθηγητής Αλ. Βγόντζας στην «Π»: «Οι άνδρες στα...

Η καρδιά της κρητικής γαστρονομίας θα χτυπήσει...

Κάλεσμα στους πολιτιστικούς συλλόγους της Κρήτης για συμμετοχή στο...

Οι γυναίκες στα χωριά της Κρήτης στο...

Ο καθηγητής Αλ. Βγόντζας στην «Π»: «Οι άνδρες στα...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αντίο στα δύο λίτρα νερό την ημέρα: Πόσο πρέπει να πίνετε, σύμφωνα με ιαπωνική μελέτη

Διαφορές στην ποσότητα νερού που χρειάζεται κάθε άτομο. Σε όλο...

Η καρδιά της κρητικής γαστρονομίας θα χτυπήσει στο Γάζι

Κάλεσμα στους πολιτιστικούς συλλόγους της Κρήτης για συμμετοχή στο...

Η συμβουλή που άφησε ο Πάπας Φραγκίσκος στα νέα ζευγάρια

Γιατί συσχέτισε τη λειτουργία της οικογένειας και των ζευγαριών...

Οι γυναίκες στα χωριά της Κρήτης στο φάσμα της κατάθλιψης

Ο καθηγητής Αλ. Βγόντζας στην «Π»: «Οι άνδρες στα...