Δήμος Μινώα Πεδιάδας: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Basketball Camp με τον Παναγιώτη Γιαννάκη

Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή περισσότερων από 100 παιδιών ηλικίας 7-17 χρονών, ολοκληρώθηκε το Basketball Camp που διοργάνωσε από τις 22-25 Σεπτεμβρίου, ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας σε συνεργασία με την Giannakis Academy, το Δ.Ο.Π.Α.Π. και τον Α.Σ. Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου, παρουσία του Παναγιώτη Γιαννάκη – μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού μπάσκετ- ο οποίος μετέφερε τις γνώσεις, την εμπειρία του αλλά και τα… “μυστικά” του αθλήματος στους μικρούς αθλητές που συμμετείχαν στο camp.

Σε σχετικές δηλώσεις του ο Π. Γιαννάκης, ο οποίος στο πλαίσιο του camp τιμήθηκε από το Δήμο και την Αναγέννηση, ανέφερε: «Με μεγάλη χαρά αποδεχτήκαμε, εγώ και οι συνεργάτες μου, την πρόσκληση του Δήμου Μινώα και της ΑΣΑ Αναγέννησης να δώσουμε στα παιδιά της περιοχής, τη γνώση και το κίνητρο να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης. Αισθάνθηκα πολύ χαρούμενος γιατί όλες αυτές τις μέρες είδα παιδιά που είχαν και διάθεση και θέληση να μάθουν κάτι περισσότερο. Αισθάνομαι ιδιαίτερη ικανοποίησή γιατί τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια και βλέπω το ενδιαφέρον του Δήμου και της ομάδας να δώσουν σε μικρά παιδιά την ευκαιρία να γνωρίσουν το παιχνίδι και γιατί όχι με σκληρή δουλειά και υπομονή να κατακτήσουν τα όνειρα τους».

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Μανώλης Φραγκάκης ευχαρίστησε θερμά τον Π. Γιαννάκη και τους συνεργάτες του στην Giannakis Academy για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους στο μπασκετικό camp του Δήμου και για την έμπνευση που δίνουν στα παιδιά με το παράδειγμα τους, τόσο μέσα από την αθλητική τους δραστηριότητα κυρίως όμως μέσα από τη στάση ζωής, καθώς επίσης και τις Anek Lines και Blue Star Ferries για την έμπρακτη στήριξη τους στην υλοποίηση του camp ως χορηγών μεταφοράς, επισημαίνοντας πως ο Δήμος θα συνεχίσει να διοργανώνει αθλητικά γεγονότα που συμβάλουν στην καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και στην προώθηση του «ευ αγωνίζεσθαι».

Τα σχόλια είναι κλειστά.