Δήμος Πλατανιά: Συμμετοχή στο πανηγύρι της Κοιμήσεως της Θεοτόκου που διεξάγεται στην Τοπική Κοινότητα Κολυμβαρίου στις 14 και 15 Αυγούστου.

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Πλατανιά καλεί τους ενδιαφερόμενους που έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε παραδοσιακά πανηγύρια, να υποβάλλουν αιτήσεις από 1 Αυγούστου μέχρι 10 Αυγούστου 2022, στο Δημοτικό Κατάστημα Κολυμβαρίου, ώστε να τους χορηγηθούν οι σχετικές άδειες συμμετοχής στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δεκαπενταύγουστου που διεξάγονται στις 14 και 15 Αυγούστου στο Κολυμβάρι.

Οι προς χρήση χώροι απεικονίζονται σε σκαρίφημα το οποίο υπάρχει στο παραπάνω αναφερόμενο Δημοτικό Καταστήματα. Η διάθεση των χώρων θα γίνεται από την Υπηρεσία μας, με προτεραιότητα στους συμμετέχοντες τα προηγούμενα έτη (σύμφωνα με τα παραστατικά στοιχεία που διαθέτουμε από προηγούμενα έτη) και εφόσον βέβαια διαθέτουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά

Οι αιτήσεις για την χορήγηση άδειας συμμετοχής στο παραδοσιακό πανηγύρι του Δεκαπενταύγουστου, θα συνοδεύονται από τα κάτωθι δικαιολογητικά:
ΥΠΟΒΑΛΛΟΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ 1) Αίτηση – Υπεύθυνη δήλωση σε ειδικό έντυπο της Υπηρεσίας 2) Φωτ/φο αστυνομικού δελτίου ταυτότητας 3) Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο της άδειας παραμονής και ανεξάρτητη οικονομική δραστηριότητα (για τους αλλοδαπούς) 4) Ταμειακή απόδειξη έτους 2022 και έναρξη από την αρμόδια ΔΟΥ. 5) Βεβαίωση εγγραφής ασφαλιστικού φορέα. 6) Βιβλιάριο υγείας για όσους πωλούν είδη τροφίμων.
7) Φωτ/φα θεωρημένα των σχετικών αδειών που κατέχουν όπως: α) αδειών επαγγελματιών πωλητών λαϊκών αγορών ή αδειών παραγωγών λαϊκών αγορών, β) αδειών άσκησης υπαίθριου εμπορίου (πλανόδιου ή στάσιμου), γ) αδειών συμμετοχής σε Κυριακάτικες αγορές δ) Βεβαίωση περί εγγραφής στο Αρμόδιο επιμελητήριο οι έμποροι (εφόσον διαθέτουν επαγγελματική στέγη, κατάστημα, βιοτεχνία, πρατήριο κλπ.) 8) Παράβολο υπέρ του Δήμου για κάθε αίτηση συμμετοχής στην εμποροπανήγυρη η αξία του οποίου καθορίζεται από σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Για σχέδιο αίτησης καθώς και για άλλες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αρμόδια υπάλληλο του Δήμου στα ακόλουθα τηλέφωνα επικοινωνίας: 28243 40100 – 2824340107 .
ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Τραυματίστηκε 20χρονος τουρίστας στο φαράγγι της Σαμαριάς...

Ο νεαρός που διέσχισε τον εθνικό δρυμό με γκρουπ...

Απόδραση 25χρονου πακιστανού από την Αγροτική Φυλακή...

Θα αποφυλακιζόταν σε λίγους μήνες αλλά προτίμησε να… αποδράσει....

Τραυματίστηκε 20χρονος τουρίστας στο φαράγγι της Σαμαριάς...

Ο νεαρός που διέσχισε τον εθνικό δρυμό με γκρουπ...

Απόδραση 25χρονου πακιστανού από την Αγροτική Φυλακή...

Θα αποφυλακιζόταν σε λίγους μήνες αλλά προτίμησε να… αποδράσει....
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Φεύγουν από τα ξενοδοχεία οι Ισραηλινοί τουρίστες – Ποιά θα είναι η απώλεια για τον τουρισμό στην Κρήτη

Λόγω της αβεβαιότητας οι Ισραηλινοί τουρίστες αποχώρησαν από τα...

Απόδραση 25χρονου πακιστανού από την Αγροτική Φυλακή Αγιάς – Θα αποφυλακιζόταν σε λίγους μήνες

Θα αποφυλακιζόταν σε λίγους μήνες αλλά προτίμησε να… αποδράσει....

Χανιά: Απόδραση 25χρονου κρατούμενου από τις Αγροτικές φυλακές Αγιάς

Η απόδραση του 25χρονου από το Πακιστάν έγινε αντιληπτή...