Δήμος Ρεθύμνης:Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Κολοκοτρώνη

Ημερομηνία:

Διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Κολοκοτρώνη θα τεθεί σε ισχύ από την Τρίτη 5 Μαρτίου έως και το Σάββατο 9 Μαρτίου 2024 προκειμένου να εκτελεστούν με ασφάλεια εργασίες στο πλαίσιο του έργου βιοκλιματικής ανάπλασης της οδού το οποίο είναι σε εξέλιξη.

Κατά το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διακοπεί σε όλο το τµήµα της οδού, από την συμβολή της µε την οδό Θεοτοκοπούλου έως την συμβολή της µε την οδό Σαουνάτσου.

Διευκρινίζεται ότι καθ’ όλη τη χρονική διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται με ευθύνη του αναδόχου εργολάβου (Κ/Ξ ΑΝΤΕΚΑ ΑΕ — Γ.ΚΟΝΤΖΕ∆ΑΚΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ).
Παρακαλούμε τους συμπολίτες περιοίκους, τους διερχόμενους οδηγούς και πεζούς, για τη δική τους ασφάλεια, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να σεβαστούν τις σημάνσεις και τα μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν προκειμένου οι προγραμματισμένες εργασίες να εκτελεστούν ανεμπόδιστα, εμπρόθεσμα και, κυρίως, χωρίς ατυχήματα.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Η Εορτή των Τριών Ιεραρχών στην Ιερά...

30 Ιανουαρίου 2026 Το πρωί της Παρασκευής, 30ής Ιανουαρίου 2026,...

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Έκθεσης Στολών του...

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ξεκίνησε την λειτουργία της η Έκθεση...

Η Εορτή των Τριών Ιεραρχών στην Ιερά...

30 Ιανουαρίου 2026 Το πρωί της Παρασκευής, 30ής Ιανουαρίου 2026,...

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Έκθεσης Στολών του...

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ξεκίνησε την λειτουργία της η Έκθεση...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αλέξης Καλοκαιρινός: «Στόχος μας το Ηράκλειο να επιτύχει ακόμη υψηλότερες επιδόσεις στον Αθλητισμό»

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου έκοψε την πίτα Δημοτικής Εταιρείας Ανάπτυξη...

Η «Κρητικιά μάνα» που σαρώνει στα social media

Η «Εspresso» βρήκε και μίλησε με την «Κρητικιά μάνα»...

Ηράκλειο:Ο Λευτέρης Αυγενάκης για Πανελλήνια Ημέρα Φιλάθλου

Σήμερα, 1η Φεβρουαρίου είναι η πανελλήνια ημέρα φιλάθλου και...