Δήμος Ρεθύμνης:Ξεκινούν οι αιτήσεις συμμετοχής στο ψυχοεκπαιδευτικό εργαστήρι “Άγχος στην καθημερινότητα”

Ημερομηνία:

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΓΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

Αναγνωρίζοντας τις επιπτώσεις που έχει στην ψυχική αλλά και τη βιολογική υγεία των σύγχρονων ανθρώπων το άγχος, το Κέντρο Κοινότητας της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ρεθύμνης, προσφέρει εκ νέου το ψυχοεκπαιδευτικό εργαστήρι με θέμα “Άγχος στην καθημερινότητα”, με στόχο να βοηθήσει τους συμπολίτες να κατανοήσουν τους μηχανισμούς πρόκλησης στρες και άγχους και να εξοικειωθούν με τεχνικές διαχείρισής τους.
Επενδύοντας λοιπόν στη διαφύλαξη και ενίσχυση της ψυχικής υγείας των μελών της κοινωνίας μας, το Κέντρο Κοινότητας της Κοινωνικής Υπηρεσίας Δ.Ρ, προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους τους/ τις ενήλικες δημότες Ρεθύμνου να συμμετάσχουν στο ψυχοεκπαιδευτικό εργαστήρι το οποίο θα λειτουργεί, κάθε Τετάρτη, κατά το χρονικό διάστημα 11:30- 13:30, σε δημοτικό χώρο που βρίσκεται στην οδό Μοάτσου 2.
Διευκρινίζεται ότι θα πραγματοποιηθούν συνολικά οκτώ (8) εργαστηριακές συναντήσεις.
Για την καλύτερη δυνατή οργάνωση και υλοποίηση του ψυχοεκπαιδευτικού εργαστηρίου παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες –οι να καταθέσουν την αίτηση συμμετοχής τους στο Κέντρο Κοινότητας που βρίσκεται στην οδό Γερακάρη 61-63 (όπισθεν Δημαρχείου) έως την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024.
Επειδή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, προτείνεται σε όσους και όσες ενδιαφέρονται, να υποβάλλουν εγκαίρως την αίτηση τους.
Πληροφορίες παρέχονται από το Κέντρο Κοινότητας στα τηλέφωνα:
28313 41250, -255, -256, -257, -260, -261 ή με επίσκεψη στο Κέντρο κάθε:
• Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα και
• Τρίτη, Πέμπτη, από τις 8 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας καλούν τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες να αξιοποιήσουν την προσφερόμενη δυνατότητα εκπαίδευσης τους στη διαχείριση των ψυχοκοινωνικών πτυχών του άγχους, η οποία θα τις / τους ωφελήσει, τόσο ως μεμονωμένα άτομα όσο και ως μέλη ενός υγιούς κοινωνικού συνόλου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ο Δήμος Ρεθύμνης συμμετέχει δυναμικά και φέτος...

Ενεργή συμμετοχή του Δήμου Ρεθύμνης στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας...

Οι Χιώτες πάνε έξι έξι στο Ρέθυμνο!

Σύμφωνα με την πασίγνωστη ελληνική παροιμιώδη έκφραση, «Οι Χιώτες...

Ο Δήμος Ρεθύμνης συμμετέχει δυναμικά και φέτος...

Ενεργή συμμετοχή του Δήμου Ρεθύμνης στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας...

Οι Χιώτες πάνε έξι έξι στο Ρέθυμνο!

Σύμφωνα με την πασίγνωστη ελληνική παροιμιώδη έκφραση, «Οι Χιώτες...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ηλεκτρικά Ποδήλατα: Περισσότερα από 15.000 χιλιόμετρα, 2.000 ενοικιάσεις και 2.000 εγγραφές μέσα σε 6 μήνες

Ολοκληρώθηκε η πιλοτική περίοδος λειτουργίας – Σημαντικές οι φθορές...

Ηράκλειο:Δύο άτομα είχαν στην κατοχή τους όπλα,γεμιστήρα και φυσίγγια

Συνελήφθησαν -2- άτομα για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ...

Ηράκλειο : Ψήφισμα στήριξης άδικου αποκλεισμού πρόσληψης συναδέλφου Κοινωνικής Λειτουργού ΑΜΕΑ στην Περιφέρεια Κρήτης

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΔΙΚΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΑΜΕΑ...