Διπλό του Εργοτέλη στη Δράμα

Ημερομηνία:

Σπουδαίο τρίποντο μέσα στη Δράμα πήρε το Σάββατο (14/12) ο Εργοτέλης, επικρατώντας με 2-1 της Δόξας για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 2.

Το παιχνίδι έγινε σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω βροχόπτωσης, με την ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη να βγάζει χαρακτήρα στο τελευταίο δεκάλεπτο και να φτάνει στη νίκη με ανατροπή, μετρώντας 13 βαθμούς και πιάνοντας τον Πλατανιά στην 5η θέση.

Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι παραμένουν δίχως τη χαρά της κατάκτησης των τριών βαθμών στην έδρα τους στη φετινή σεζόν και με 10 βαθμούς συνεχίζουν να είναι στη 10η θέση.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 3′, όταν ο Ιωαννίδης με κεφαλιά αξιοποίησε το κόρνερ που εκτέλεσε από δεξιά ο Κρητικός.

Οι Ηρακλειώτες ζήτησαν το γκολ της ισοφάρισης και στο 22′ ο Μπουρσέλης σέντραρε από δεξιά, με τον Κουατένγκ να πιάνει το σουτ στην κίνηση εντός περιοχής και την μπάλα να περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 38′ ο Ροβίθης πλάσαρε άστοχα από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 43′ από σέντρα του Ροβίθη ο Κοιλιάρας έκανε το δυνατό σουτ στην κίνηση και απέκρουσε ο Μένκα.

Στο 47ο λεπτό ο Κουατένγκ σούταρε από θέση έξω αριστερά και η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Μένκα, για να φανεί απειλητική η Δόξα στο 50′, όταν ο Κρητικός εκτέλεσε απευθείας φάουλ και ο Κατσιμήτρος έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

Στο 67′ ο Γροντής έκανε ωραίο σουτ από δεξιά και η μπάλα πέρασε άουτ, με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι, να κυνηγούν το 1-1 και να τα καταφέρνουν στο 83′ με κοντινή κεφαλιά του Ροβίθη μετά από εξαιρετική πάσα του Μπαράτα.

Ο ίδιος παίκτης… πάγωσε ακόμα περισσότερο τους οπαδούς των «μαυραετών» στο 90′, πετυχαίνοντας και δεύτερο γκολ με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Κοιλιάρα από αριστερά, για να διαμορφώσει έτσι και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αγγελάκης του Συνδέσμου Μακεδονίας με βοηθούς από τον ίδιο Σύνδεσμο τους Τοροσιάδη και Τυριακίδη.

Kίτρινες: 41′ Koυκόλης, 72′ Πλέγας – 19′ Μπουρσέλης, 49′ Σπίριακ.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Ανυφαντάκης): Μένκα, Μαρκοπουλιώτης, Παπαργυρίου, Κουκόλης (79′ λ. τρ. Σιώπης), Καψάλης, Πλέγας, Οικονόμου, Κρητικός, Κόντος (69′ Ρόβας), Χάμοντ (72′ Αργυρόπουλος), Ιωαννίδης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Προβυδάκης, Κοιλιάρας (90′ Πέιος), Σπίριακ, Μπάτζιος, Μπρους (72′ Μπαράτα), Τσέλιος, Μπουρσέλης (60′ Γροντής), Κουατένγκ, Έφορντ, Ροβίθης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ριέκα – ΠΑΟΚ 1-0: Ηττήθηκε στην Κροατία...

Η Ριέκα επικράτησε του κακού ΠΑΟΚ με 1-0 στην...

Γλυκόπικρη γεύση για την Ελλάδα: Μείωσε με...

Γλυκόπικρη γεύση στη βαθμολογία της UEFA για την Ελλάδα....

Ριέκα – ΠΑΟΚ 1-0: Ηττήθηκε στην Κροατία...

Η Ριέκα επικράτησε του κακού ΠΑΟΚ με 1-0 στην...

Γλυκόπικρη γεύση για την Ελλάδα: Μείωσε με...

Γλυκόπικρη γεύση στη βαθμολογία της UEFA για την Ελλάδα....
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Στα ύψη η τιμή του καφέ

«Εκτοξεύτηκε» κατά 49% η πρώτη ύλη από την 1η...

Δημοσκόπηση: Ο Τσίπρας απειλεί τον Μητσοτάκη χωρίς να έχει κόμμα

Σε απόσταση αναπνοής ο Αλέξης Τσίπρας στην καταλληλότητα για...

Γ. Κεφαλογιάννης για πυρκαγιες: Ίσως το πιο δύσκολο καλοκαίρι της 20ετίας στην Ευρώπη

«Είναι ίσως το πιο δύσκολο καλοκαίρι της τελευταίας 20ετίας...

Δημοτικά Σχολεία: Νέο ωράριο αποχώρησης μαθητών από τη νέα σχολική χρονιά

Τι αλλάζει στο ωράριο αποχώρησης των μαθητών Δημοτικών Σχολείων...