Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Βαρελοφρόνων Γέργερης

Ημερομηνία:

Σε μια όμορφη εκδήλωση, με καλό κρασί, άφθονους μεζέδες και πολλές ευχές για το 2020, έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Βαρελοφρόνων Γέργερης.

«Ο Σύλλογος Βαρελοφρόνων ξεχωρίζει για την πολύ μεγάλη προσφορά του στην τοπική κοινωνία. Στηρίζουμε τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του και ευχόμαστε τα καλύτερα για το νέο έτος» τόνισε ο επικεφαλής της παράταξης «Μεγάλη Γόρτυνα», Μιχάλης Κοκολάκης.

«Είμαστε πάντα δίπλα στον Σύλλογο Βαρελοφρόνων Γέργερης, που τιμάει τις παραδόσεις μας και έχει τεράστια συμβολή στις προσπάθειες που γίνονται για την ανάπτυξη του τόπου μας, για την διάσωση και προβολή του πολιτισμού και της ιστορίας μας. Θερμές ευχές σε όλους για το 2020» ανέφερε ο αντιδήμαρχος Στέλιος Σηφάκης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Ηρακλείου Νίκος Ηγουμενίδης, ο αντιδήμαρχος Θοδωρής Σαβουιδάκης, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Μιχάλης Μανιαδάκης, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Στυλιανάκης, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γέργερης, Μανώλης Προκοπάκης, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πλήθος κόσμου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο:Το γλύπτη Γιάννη Κλινάκη (Πετρογιάννη) τίμησαν ο...

Σε μία σεμνή τελετή, ο Δήμος Μαλεβιζίου, η Τοπική...

Οι «Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι.» του Ηρακλείου που έκαναν στόχο...

Ονομάζονται «Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι.» και κάθε γράμμα στην ονομασία τους, συμβολίζει...

Ηράκλειο:Το γλύπτη Γιάννη Κλινάκη (Πετρογιάννη) τίμησαν ο...

Σε μία σεμνή τελετή, ο Δήμος Μαλεβιζίου, η Τοπική...

Οι «Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι.» του Ηρακλείου που έκαναν στόχο...

Ονομάζονται «Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι.» και κάθε γράμμα στην ονομασία τους, συμβολίζει...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Στη τελική ευθεία για την ΔΕΘ: Όλα τα μέτρα που είναι στο τραπέζι

Το εύρος και ο ρυθμός εφαρμογής θα κριθούν μέσα...

Πώς σας επηρεάζουν τα χρώματα

Ο κόσμος μας είναι γεμάτος χρώματα, τα οποία μπορεί...

Κρήτη, Ιταλία και Ιρλανδία συναντήθηκαν στο Μουσείο Καζαντζάκη

Τρεις συγγραφείς αντάλλαξαν απόψεις στο Μουσείο Νίκου Καζαντζάκη στη...