Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Βαρελοφρόνων Γέργερης

Ημερομηνία:

Σε μια όμορφη εκδήλωση, με καλό κρασί, άφθονους μεζέδες και πολλές ευχές για το 2020, έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Βαρελοφρόνων Γέργερης.

«Ο Σύλλογος Βαρελοφρόνων ξεχωρίζει για την πολύ μεγάλη προσφορά του στην τοπική κοινωνία. Στηρίζουμε τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του και ευχόμαστε τα καλύτερα για το νέο έτος» τόνισε ο επικεφαλής της παράταξης «Μεγάλη Γόρτυνα», Μιχάλης Κοκολάκης.

«Είμαστε πάντα δίπλα στον Σύλλογο Βαρελοφρόνων Γέργερης, που τιμάει τις παραδόσεις μας και έχει τεράστια συμβολή στις προσπάθειες που γίνονται για την ανάπτυξη του τόπου μας, για την διάσωση και προβολή του πολιτισμού και της ιστορίας μας. Θερμές ευχές σε όλους για το 2020» ανέφερε ο αντιδήμαρχος Στέλιος Σηφάκης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Ηρακλείου Νίκος Ηγουμενίδης, ο αντιδήμαρχος Θοδωρής Σαβουιδάκης, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Μιχάλης Μανιαδάκης, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Στυλιανάκης, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γέργερης, Μανώλης Προκοπάκης, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πλήθος κόσμου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο:Στην Επιστημονική ημερίδα με θέμα με θέμα...

Αλέξης Καλοκαιρινός: «Η Τεχνητή Νοημοσύνη κατά κυριολεξία δεν υφίσταται....

Δήμος Μινώα Πεδιάδας : «Μεταξύ ουρανού και...

Παρουσίαση της ταυτότητας του Μνημείου, την Κυριακή 16 Νοεμβρίου,...

Ηράκλειο:Στην Επιστημονική ημερίδα με θέμα με θέμα...

Αλέξης Καλοκαιρινός: «Η Τεχνητή Νοημοσύνη κατά κυριολεξία δεν υφίσταται....

Δήμος Μινώα Πεδιάδας : «Μεταξύ ουρανού και...

Παρουσίαση της ταυτότητας του Μνημείου, την Κυριακή 16 Νοεμβρίου,...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ολλανδία: Επιστρέφει στην Αίγυπτο την προτομή του Τούθμωση Γ’ – Ηλικίας 3.500 ετών

Το κλεμμένο κειμήλιο θα στεγαστεί στο νέο Μεγάλο Αιγυπτιακό...

Νέοι δικαιούχοι στο πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους 2025»

Οι νέοι δικαιούχοι θα προκύψουν από τον πίνακα μη...