Επεκτείνεται το πρόγραμμα επιμόρφωσης εργαζομένων για τον κορωνοϊό στην Κρήτη

Ημερομηνία:

Μετά την εκπαίδευση χιλιάδων εργαζομένων στον τουρισμό και την εστίαση το επιμορφωτικό πρόγραμμα για την προφύλαξη από τον SARS-COV-2 επεκτείνεται στους εργαζομένους στις πύλες εισόδου του νησιού, μεταφορές, Spa, κατασκηνώσεις και σε διοργανώσεις αθλητισμού και πολιτισμού.

Η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης συνεχίζει και επεκτείνει το πεδίο εφαρμογής του προγράμματος επιμόρφωσης των εργαζομένων και ο 5ος κύκλος της επιμόρφωσης που θα γίνει από την Τρίτη 7 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 10 Ιουλίου, θα απευθύνεται σε εργαζόμενους στα αεροδρόμια, τα λιμάνια, τις μεταφορές, τις κατασκηνώσεις, τα spa, αλλά και σε διοργανώσεις στον αθλητισμό και τον πολιτισμό, σε όλη την Κρήτη.

Η Περιφέρεια χρηματοδοτεί την υλοποίηση του επιμορφωτικού προγράμματος για την προφύλαξη και τα μέτρα πρόληψης από τον κορονοϊό, το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή και το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Κρήτης με επιστημονικά υπεύθυνη την αναπληρώτρια καθηγήτρια Άννα Ψαρουλάκη.

Ειδικά για οδηγούς Ταξί, οδηγούς ΚΤΕΛ, οδηγούς Mini Van, εργαζόμενους και οδηγούς Rent a Car, εργαζόμενους SPA’s , Κατασκηνώσεων, αεροδρομίων και διοργανώσεων αθλητισμού και πολιτισμού μπορεί να γίνει η εγγραφή στον 5ο κύκλο (Τρίτη 7 Ιουλίου – Παρασκευή 10 Ιουλίου).
Το Σωματείο, ο Σύλλογος ή ο φορέας που εκπροσωπεί τους εργαζόμενους στα παραπάνω, αναλαμβάνει να επικοινωνήσει με τα Μέλη του, να συλλέξει τις απαιτούμενες πληροφορίες (ονοματεπώνυμο, e-mail ) και ακολούθως, με τον ΑΦΜ του φορέα – για να επιβεβαιωθεί η Κρήτη σαν έδρα- εισάγει στην πλατφόρμα που λειτουργεί για το σκοπό αυτό στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κρήτης (www.crete.gov.gr) τα ονόματα για να λάβει τον προσωπικό κωδικό κάθε συμμετέχοντα, τον οποίο θα γνωστοποιήσει στα μέλη του, για την συμμετοχή τους στο σεμινάριο.

Διαφορετικά, κάθε επιχείρηση δηλώνει με το ΑΦΜ της εργαζομένους της, όπως και κάθε αθλητικός ή πολιτιστικός σύλλογος τα μέλη του ΔΣ ή τους εθελοντές του.

Η Πλατφόρμα φιλοξενείται στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κρήτης (www.crete.gov.gr) και θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες και το ακριβές πρόγραμμα.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Υπεγράφη η υπουργική απόφαση του διεθνούς διαγωνισμού...

Η απόφαση αυτή έρχεται σε συνέχεια της αποδοχής του...

Καιρός: Μετά τους ισχυρούς ανέμους έρχονται τα...

Εξασθενούν από το βράδυ οι άνεμοι – Από την...

Υπεγράφη η υπουργική απόφαση του διεθνούς διαγωνισμού...

Η απόφαση αυτή έρχεται σε συνέχεια της αποδοχής του...

Καιρός: Μετά τους ισχυρούς ανέμους έρχονται τα...

Εξασθενούν από το βράδυ οι άνεμοι – Από την...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Καιρός: Μετά τους ισχυρούς ανέμους έρχονται τα πρώτα 30άρια

Εξασθενούν από το βράδυ οι άνεμοι – Από την...

Ιστορική αλλαγή ΠΟΥ κατά της παχυσαρκίας: Θα στηρίξει για πρώτη φορά φάρμακα αδυνατίσματος

Πάνω από 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι παγκοσμίως πάσχουν από παχυσαρκία,...

Τι φταίει για την έλλειψη εργαζομένων; 80.000 κενές θέσεις μόνο σε τουρισμό και εστίαση

Οι δυσοίωνες προβλέψεις που καταγράφουν οι μελέτες και η...