Επίθεση κατά Γερμανών στον Μυλοπόταμο: Η οικογένεια μιλάει στην ΕΡΤ για τον εφιάλτη που έζησε

Ημερομηνία:

Την άμεση σύλληψη των δραστών της φονικής επίθεσης σε βάρος τους στο Πέραμα Μυλοποτάμου το πρωί της Παρασκευής, ζητά η οικογένεια των Γερμανών τουριστών, που δηλώνουν συγκλονισμένοι από το γεγονός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι περιμένουν ενημέρωση από τις αρχές για το θέμα, αφού φοβούνται να βγουν από το ξενοδοχείο που διαμένουν στη Σκαλέτα Ρεθύμνου, όσο οι δράστες της επίθεσης κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Όπως δήλωσαν στην κάμερα της ΕΡΤ, μία απλή υπόθεση, η ανταλλαγή στοιχείων μετά από την ελαφρά πρόσκρουση του 4×4 στο πίσω μέρος του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου, εξελίχθηκε σε θρίλερ για τα τρία αδέρφια και τον πατριό τους.

Εκτός από τη βίαιη, αδικαιολόγητη και άνανδρη επίθεση που δέχθηκε αρχικά ο Κρις, ο ένας από τους δύο γιους, ακολούθησε και η επίθεση με μαχαίρι που είχε λάμα 20 – 25 εκατοστών.

Η οικογένεια να απομακρυνθεί χωρίς ωστόσο να ξεφεύγει από τον κίνδυνο, αφού ο οδηγός του αγροτικού άρχισε να τους καταδιώκει μέχρι το κέντρο του Πανόρμου, όπου με όπισθεν, ανέβηκε πάνω στο ενοικιαζόμενο αμάξι, σε μια προφανή απόπειρα να συνθλίψει τους επιβάτες, που γλίτωσαν χάρη στην παρέμβαση των ντόπιων. Οι ίδιοι κάλεσαν την αστυνομία, αλλά όπως καταγγέλλουν, δεν υπήρξε αρχικά καμία αντίδραση στις εκκλήσεις της οικογένειας.

Τα θύματα, που έρχονται για τρίτη φορά στην Κρήτη, περιέγραψαν το πως έφτασαν στο ξενοδοχείο τους με το διαλυμένο αυτοκίνητο και διασχίζοντας το Ρέθυμνο χωρίς να υπάρξει κάποια αντίδραση από την αστυνομία , η οποία τους κάλεσε μετά την άφιξη τους στο ξενοδοχείο.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ΧΑΝΊΩΝ η Πρόξενος της Γερμανίας στην Κρήτη κα Γαναδάκη, εξέφρασε την απορία της γιατί ακόμα δεν έχει λάβει επίσημη ενημέρωση από το ΑΤ Μυλοποτάμου αν και έχει υποβάλει το σχετικό αίτημα από χθες. Αξίζει να σημειωθεί ότι το γεγονός έχει εύλογα εξοργίζει και τους επιχειρηματίες του κλάδου, οι οποίοι επισημαίνουν ότι είναι αδιανόητο μια εξαιρετικά μικρή ομάδα ανθρώπων να προκαλεί πλήγματα στον τουρισμό της Κρήτης αφού αυτή δεν η πρώτη φορά που ανεγκέφαλοι προκαλούν πρόβλημα με αναίτιες επιθέσεις σε βάρος επισκεπτών.https://www.ertnews.gr/

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Ρεθύμνης : Ολιγόωρη κυκλοφοριακή ρύθμιση στην...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ την προσεχή εβδομάδα...

Ρέθυμνο:Ορκωμοσία δύο νέων μόνιμων υπαλλήλων στον Δήμο...

Στην ορκωμοσία δύο νέων μόνιμων υπαλλήλων, οι οποίοι θα...

Δήμος Ρεθύμνης : Ολιγόωρη κυκλοφοριακή ρύθμιση στην...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ την προσεχή εβδομάδα...

Ρέθυμνο:Ορκωμοσία δύο νέων μόνιμων υπαλλήλων στον Δήμο...

Στην ορκωμοσία δύο νέων μόνιμων υπαλλήλων, οι οποίοι θα...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αυξημένος ο ρόλος της τεχνολογίας για την πρόληψη και την αντιμετώπιση πυρκαγιών

ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ DRONES ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΡΜΙΚΩΝ...

Στον «αέρα» και τα πολυδιαφημισμένα δωρεάν απογευματινά χειρουργεία

“Έξι μήνες τώρα, δεν έχουμε εισπράξει ούτε ένα ευρώ”...