Επίθεση με καυστικό υγρό: Παραδόθηκε στις αρχές η 38χρονη

Ημερομηνία:

Μετά από τρεις ημέρες η 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της πέρασε το κατώφλι του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου
Συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της, Απόστολο Λύτρα, η 38χρονη από το Ηράκλειο που αναζητούνταν επί τρεις ημέρες παρουσιάστηκε στις Αρχές. Η ίδια όπως ήδη έχει δηλώσει, έχει ομολογήσει την πράξη της λέγοντας πως «θόλωσα και του έριξα το μπουκαλάκι με το καυστικό υγρό» στο πλαίσιο άμυνας καθώς όπως υποστήριξε ο 36χρονος εν διαστάσει σύζυγός της την κακοποιούσε.

Υπενθυμίζουμε ότι πλέον έχει παρέλθει το αυτόφωρο. Η 38χρονη αναμένεται να καταθέσεις στις αρχές ότι δέχεται απειλές για τη ζωή της ενώ θα παραδώσει αποδεικτικά στοιχεία που έχει πει πως έχει στην κατοχή της και αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς της.

Νωρίτερα, το οικογενειακό περιβάλλον του 36χρονου έκανε λόγο για «ροζ» φωτογραφίες που έστειλε η 38χρονη στον αδερφό του θύματος. Μάλιστα, όπως ισχυρίζονται, δεν δίστασε να τον προσκαλέσει και σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου. Η 38χρονη αρνείται ότι συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο και ισχυρίζεται ότι έχει πέσει θύμα κακοποίησης και από τον αδελφό του θύματος.

Στο Θριάσιο ο 36χρονος – Χειρουργείο για να σωθεί το μάτι του
Στην ειδική μονάδα εγκαυμάτων του Θριάσιου νοσοκομείου νοσηλεύεται από το Σάββατο ο 36χρονος από την Κρήτη που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό.

Η διευθύντρια πλαστικής χειρουργικής του Θριάσιου Μαρία Καλοφώνου, η οποία είναι και η γιατρός της Ιωάννας Παλιοσπύρου, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για την σοβαρότητα του νέου περιστατικού.

Σύμφωνα με την ίδια πρόκειται για χημικό έγκαυμα από οξύ. «Δεν ξέρουμε ακριβώς ποιο οξύ, πιθανότατα νιτρικό οξύ και βιτριόλι μαζί. Έχει κάψει τμήμα του προσώπου, έχει κάψει τράχηλο, τον λαιμό δηλαδή, τον θώρακα και λίγο χέρι» υποστήριξε εξηγώντας πως «το σοβαρότερο σε αυτό το περιστατικό είναι ότι έχει ένα βαρύ έγκαυμα στα μάτια και η ανησυχία μας είναι πώς θα μπορούμε να συνδυάσουμε τις δύο θεραπείες γιατί χρειάζεται κάτι πολύ εξειδικευμένο για τα μάτια».

«Είναι ένα περιστατικό που ανήκει στα επείγοντα. Το χειρουργείο θα είναι γρήγορο» ανέφερε επίσης η γιατρός για την περίπτωση του 36χρονου.

Η 38χρονη έχει αναφέρει ότι το καυστικό υγρό το είχε μαζί της για άμυνα και το είχε προμηθευθεί από το ίντερνετ νόμιμα

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο:Εκδήλωση για την γυναίκα από το Αρχαιολογικό...

«Η θέση της γυναίκας στην αρχαία Κρήτη» Το Αρχαιολογικό Μουσείο...

Νέες ψηφιακές υπηρεσίες από το Δήμο Ηρακλείου...

Σε λειτουργία το νέο σύστημα ηλεκτρονικών συναλλαγών Easy Pay Ο...

Ηράκλειο:Εκδήλωση για την γυναίκα από το Αρχαιολογικό...

«Η θέση της γυναίκας στην αρχαία Κρήτη» Το Αρχαιολογικό Μουσείο...

Νέες ψηφιακές υπηρεσίες από το Δήμο Ηρακλείου...

Σε λειτουργία το νέο σύστημα ηλεκτρονικών συναλλαγών Easy Pay Ο...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Οι IDF κατέστρεψαν περίπου 300 συστήματα εκτόξευσης πυραύλων του Ιράν – Εκρήξεις στην Ιερουσαλήμ

Οι Φρουροί της Επανάστασης ανακοίνωσαν πως έπληξαν αμερικανικό τάνκερ...

Ηράκλειο:Εκδήλωση για την γυναίκα από το Αρχαιολογικό Μουσείο

«Η θέση της γυναίκας στην αρχαία Κρήτη» Το Αρχαιολογικό Μουσείο...