Φίλιππος Γλύξμπουργκ και Νίνα Φλόρ – Παραμυθένιος γάμος στην Μητρόπολη Αθηνών

Ημερομηνία:

Ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ και η Νίνα Φλορ, κόρη του Ελβετού δισεκατομμυριούχου Τόμας Φλορ, παντρεύτηκαν στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών.

Ο Αρχιεπίσκοπος τέλεσε το μυστήριο στην ίδια εκκλησία 57 χρόνια μετά τον γάμο των γονιών του γαμπρού.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Νίνα Φλορ με το Chanel νυφικό της ολοκληρώθηκε από ένα κόσμημα κειμήλιο που ανήκει στην πεθερά της Αννα Μαρία.

Πρόκειται για την εντυπωσιακή Antique Corsage Tiara, ένα οικογενειακό κειμήλιο που φόρεσαν επίσης στον γάμο τους τόσο η Μαρί Σαντάλ όσο και η Τατιάνα Μπλάτνικ.

Φτιαγμένη από διαμάντια και μαργαριτάρια αρχικά ήταν κοσμήματα κολιέ και καρφίτσα αλλά με εντολή της μητέρας της Αννας Μαρίας έγιναν τιάρα για να της την κάνει δώρο στα γενέθλια της.

Η Άννα Μαρία την φόρεσε πρώτη φορά στα γενέθλια της το 1964 και σε πολλές μετέπειτα βασιλικές εκδηλώσεις ενώ οι δικές της κόρες Αλεξία και η Θεοδώρα, φορούσαν και αυτές την τιάρα της μητέρας τους σε διάφορες βασιλικές εκδηλώσεις.

Εντυπωσίασαν οι υψηλοί προσκεκλημένοι
Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους του γάμου ήταν ο πρίγκιπας Μιχαήλ του Κέντ, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη με τον σύζυγό της Βαρδή, η εγγονή της Μαριάννα Γουλανδρή με τον σύζυγό της Φίλιππο Λαιμό, η Σίλια Κριθαριώτη με τον σύζυγό της και ο Σταύρος Νιάρχος με τη σύζυγό του, Ντάσα Ζούκοβα.

Ο Φίλιππος έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενος από τη μητέρα του, Άννα Μαρία και η νύφη από τον πατέρα της.

Χαμογελαστή και ευδιάθετη μαγνήτισε τα βλέμματα επιλέγοντας ένα νυφικό με κομψό ντεκολτέ και μακριά ουρά.

Στο ναό βρίσκονται ο αδερφός του Φίλιππου, Νικόλαος με τη σύζυγό του, Τατιάνα Μπλάτνικ, η Αλεξία με τον σύζυγό της, Κάρλος Μοράλες Κιντάνα, η μικρότερη κόρη της οικογένειας, Θεοδώρα, η Μαρί Σαντάλ με τον σύζυγό της Πάυλο και τα παιδιά τους, η μικρότερη αδερφή της Άννας Μαρίας και βασίλισσας της Δανίας Βενεδίκτη.

Πάρτι πρόκειται να πραγματοποιηθεί απόψε στις 20:30 στη λίμνη της Βουλιαγμένης και την Κυριακή το ζευγάρι θα παραθέσει δείπνο για στενούς συγγενείς και λίγους καλεσμένους.

Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον Δεκέμβριο του 2020 στο Saint Moritz

Ο 35χρονος Φίλιππος εργάζεται ως αναλυτής κεφαλαίου και μοιράζει το χρόνο του μεταξύ Λονδίνου και Νέας Υόρκης. Είναι το πρώτο μέλος της πρώην βασιλικής οικογένειας που παίρνει την απόφαση να παντρευτεί στην Ελλάδα μετά το τέλος της περιόδου της μοναρχίας.

Η 34χρονη Νίνα είναι κόρη του ιδρυτή της Vistajet και της καλλιτεχνικής διευθύντριας του οίκου Faberge.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Με λαμπρότητα η τελετή έπαρσης της σημαίας...

Η απελευθέρωση της Αθήνας στις 12 Οκτωβρίου 1944 σηματοδότησε...

Ο Παρθενώνας ελεύθερος από σκαλωσιές μετά από...

Ενθουσιασμό και συγκίνηση έχει προκαλέσει η «καθαρή» πλέον εικόνα...

Με λαμπρότητα η τελετή έπαρσης της σημαίας...

Η απελευθέρωση της Αθήνας στις 12 Οκτωβρίου 1944 σηματοδότησε...

Ο Παρθενώνας ελεύθερος από σκαλωσιές μετά από...

Ενθουσιασμό και συγκίνηση έχει προκαλέσει η «καθαρή» πλέον εικόνα...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ένας στους 11 Έλληνες δεν έχει πρόσβαση σε γιατρό, εξετάσεις, φάρμακα

Μετά τα αρνητικά στοιχεία της Eurostat, έκθεση της Κομισιόν...

Με κρητικό γλέντι υποδέχτηκε τους νέους φοιτητές το πανεπιστήμιο Κρήτης

Δύο όμορφες εκδηλώσεις γεμάτες γνώση, μουσική και χαμόγελα. Το Πανεπιστήμιο...

ΕΝΦΙΑ: Ποιοι θα πληρώσουν λιγότερο το 2026

Οι παρεμβάσεις της κυβέρνησης οι οποίες ενσωματώθηκαν στο υπό...

Εφημερία τρόμου στο ΠΑΓΝΗ: «Θα σας σκοτώσω», φέρεται να απείλησε συνοδός ασθενούς!

Σοβαρή καταγγελία από το Σωματείο Εργαζομένων του νοσοκομείου. Σε μία...