Φρέντι Μπελέρης: Ελεύθερος μετά από 16 μήνες κράτησης

Ημερομηνία:

Ο Φρέντι Μπελέρης παρέμεινε κρατούμενος περίπου 16 μήνες και η ποινή του αναμενόταν να ολοκληρωθεί στα μέσα Οκτωβρίου
Εγκρίθηκε το αίτημα του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Φρέντι Μπελέρη για πρόωρη αποφυλάκηση από τις αλβανικές φυλακές.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Δευτέρας 2 Σεπτεμβρίου το δικαστήριο του Φίερι ανακοίνωσε ενέκρινε το αίτημα του Φρέντη Μπελέρη για πρόωρη αποφυλάκιση του με τον περιοριστικό όρο της διατήρησης επικοινωνίας με το αστυνομικό τμήμα της περιοχής, σύμφωνα με το himara.gr.

Η εξέταση του αιτήματος από το αρμόδιο δικαστήριο είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 31 Ιουλίου, όμως το δικαστήριο επικαλέστηκε κόλλημα εξαιτίας έλλειψης προσωπικού και ανέβαλε την δική για σήμερα.

Σημειώνεται ότι ο Φρέντι Μπελέρης παρέμεινε κρατούμενος περίπου 16 μήνες και η ποινή του αναμενόταν να ολοκληρωθεί στα μέσα Οκτωβρίου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

H εβδομαδιαία ανάρτηση του πρωθυπουργού

Τι εβδομάδα κι αυτή! Μία από εκείνες που σου...

Διάλογος… με δόντια από Μαξίμου: Πώς η...

Η επιλογή της κυβέρνησης να δυναμιτίσει το κλίμα πριν...

H εβδομαδιαία ανάρτηση του πρωθυπουργού

Τι εβδομάδα κι αυτή! Μία από εκείνες που σου...

Διάλογος… με δόντια από Μαξίμου: Πώς η...

Η επιλογή της κυβέρνησης να δυναμιτίσει το κλίμα πριν...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related