ΓΕΕΘΑ: Υποκινούμενη υπονόμευση του ηθικού κύρους του Κ. Φλώρου

Ημερομηνία:

Για υπονόμευση του ηθικού κύρους και της ακεραιότητας του Κωνσταντίνου Φλώρου κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το ΓΕΕΘΑ με αφορμή νέα δημοσιεύματα σχετικά με τις υποκλοπές που συνδέουν με τα εξοπλιστικά προγράμματα την παρακολούθηση του κ. Φλώρου από την ΕΥΠ.

Πρωτοφανής επίθεση λάσπης

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ έχει ως εξής:

«Η επιχειρούμενη υπονόμευση του ηθικού κύρους και της ακεραιότητας του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη για την χώρα συγκυρία είναι προδήλως υποκινούμενη και εξυπηρετεί αλλότρια συμφέροντα.

»Επειδή, η πρωτοφανής στην ελληνική πολιτική ιστορία επίθεση λάσπης επεκτείνεται σε τεχνηέντως κατασκευασμένα αφηγήματα περί δήθεν περιουσίας του ιδίου ή μελών της οικογένειας του, η απάντηση είναι ξεκάθαρη: η οικονομική κατάσταση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ περιγράφεται λεπτομερώς -όπως προβλέπεται- στα «Πόθεν Έσχες» πού έχουν κατατεθεί και στα «Ε9» και είναι στη διάθεση των αρμοδίων. Το ίδιο συμβαίνει και με τις δηλώσεις των μελών της οικογένειας του.

Επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός του

»Οι δήθεν ισχυρισμοί είναι απολύτως ψεύτικοι, συκοφαντικοί, αναπόδεικτοι και εκτός πάσης πραγματικότητας. Δεν πρόκειται δε επ’ ουδενί να αλλοιώσουν την σχέση εμπιστοσύνης με την πολιτική ηγεσία και με το ΚΥΣΕΑ.

»Ο ΑΓΕΕΘΑ επιφυλάσσεται παντός νόμιμου δικαιώματός του και συνεχίζει να ασκεί απρόσκοπτα τα καθήκοντα, που η Πατρίδα τού έχει αναθέσει, πιστός στον όρκο του, στο Σύνταγμα και στους νόμους του κράτους».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 3,4 εκατ. ευρώ...

Κέρδη άνω των 3,4 εκατ. ευρώ μοίρασε το ΣΚΡΑΤΣ...

Δήλωση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ...

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας συναντήθηκε...

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 3,4 εκατ. ευρώ...

Κέρδη άνω των 3,4 εκατ. ευρώ μοίρασε το ΣΚΡΑΤΣ...

Δήλωση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ...

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας συναντήθηκε...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ανάγκη για ένα Ολιστικό Σχέδιο Βιώσιμης Ανάπτυξης για τα νησιά

«Χρειαζόμαστε ένα Ολιστικό Σχέδιο Βιώσιμης Ανάπτυξης που να βασίζεται...

Ηράκλειο : Εγκαίνια έκθεσης «Ο πολυταξιδεμένος Δημήτριος Βικέλας» από τον Πρόεδρο της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη

Στο Ηράκλειο η έκθεση «Ο πολυταξιδεμένος Δημήτριος Βικέλας» Στη Βικελαία...