Ηράκλειο:Ανακοίνωση ΕΑΚΗ για την λειτουργία της μικρής πισίνας

Αναφορικά με το θέμα που έχει προκύψει με τη λειτουργία της μικρής πισίνας ξεκαθαρίζουμε ότι από την πρώτη μέρα κύριο μέλημά μας ήταν, είναι και παραμένει η ασφάλεια και υγιεινή όλων όσων αθλούνται μέσα στις αθλητικές μας εγκαταστάσεις.
Με την υγεία και την ασφάλεια δεν παίζουμε και δεν θα το κάνουμε ούτε και τώρα.

Κατά γενική ομολογία είχαμε παραλάβει ένα χάος και αυτή τη στιγμή οι εγκαταστάσεις του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου αποτελούν ένα κόσμημα.

Στις κολυμβητικές δεξαμενές σε καθημερινή βάση γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες και μετρήσεις κυρίως τις πρωινές ώρες όπου η μικρή πισίνα δεν είναι σε λειτουργία προκειμένου κατά την έναρξη των προπονήσεων τα πάντα να είναι στην εντέλεια.

Ουδέποτε ήρθε επιστολή ή κάποιο έγγραφο παράπονο μέσω σωματείου ή μέσω του συλλόγου γονέων από γονείς για την χλωρίωση. Ακόμα και αν αυτό συνέβαινε όπως σε όλα τα προβλήματα αμέσως πράττουμε τα δέοντα προκειμένου να μη διαταραχθεί η λειτουργία και να δοθεί μία λύση. Και μάλιστα μια εβδομάδα πριν προχωρήσαμε σε απολύμανση όλων των χώρων του ΕΑΚΗ. Οι μετρήσεις που έγιναν από την υπηρεσία δημόσιας υγείας ως όφειλαν έγιναν τις ώρες όπου η πισίνα δεν ήταν σε λειτουργία ενώ ήταν σκεπασμένη με το προστατευτικό ισοθερμικό κάλυμμα και σαφέστατα κάποιοι δείκτες ήταν ανεβασμένοι πράγμα λογικό αφού δεν εξατμίζεται το χλώριο.

Παρόλα αυτά σεβόμενοι την αθλητική οικογένεια, τους αθλητές και τους γονείς με απόφαση της Διοίκησης η μικρή πισίνα του κολυμβητηρίου μας αναστέλλει τη λειτουργία της για μερικές μέρες μέχρις ότου κάνουμε ένα εξονυχιστικό έλεγχο σε όλα προκειμένου να διαπιστώσουμε αν υπάρχει και πού υπάρχει το πρόβλημα. Και εκμεταλλευόμενοι τη συγκυρία αυτή θα προχωρήσουμε και σε μία σειρά σημαντικών παρεμβάσεων όπως κάνουμε τρία χρόνια τώρα και θα συνεχίσουμε να κάνουμε παρά τα εμπόδια που κάποιοι θέλουν να βάλουν.

Τα σχόλια είναι κλειστά.