Ηράκλειο-Γραμμή Δημότη Μαλεβιζίου : 15330 Καθημερινή εξυπηρέτηση αιτημάτων

Ημερομηνία:

«Μείνετε σπίτι – Μένουμε δίπλα σας!» είναι το σύνθημα του Δήμου Μαλεβιζίου, για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει, δημιουργώντας ασπίδα κοινωνικής αλληλεγγύης στο πλαίσιο των μέτρων αποτροπής της διασποράς του κορωνοϊού. Η ειδική πενταψήφια Γραμμή Δημότη που έχει από την πρώτη στιγμή ενεργοποιήσει ο Δήμος Μαλεβιζίου λειτουργεί στο 15330 (αστική χρέωση) καθημερινά από τις 8:00 έως τις 15:00.

Η Γραμμή Δημότη στο 15330 δέχεται κλήσεις από ανήμπορους συνδημότες μας, άπορους ή ευπαθείς ομάδες που δε μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν, προκειμένου η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μαλεβιζίου να αναλάβει την εξυπηρέτηση των αναγκών τους, όπως εξυπηρέτηση από φαρμακεία και super – markets. Δημότες που γνωρίζουν ανάλογες περιπτώσεις καλούνται να τις αναφέρουν στη Γραμμή Δημότη στο 15330, ώστε οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Μαλεβιζίου και το Βοήθεια στο Σπίτι να έρθουν σε επαφή μαζί τους.

Επιπλέον, η Γραμμή Δημότη στο 15330, δέχεται κλήσεις για διάφορα καθημερινά ζητήματα που απασχολούν τους δημότες όπως: καθαριότητα, εργασίες πρασίνου, επιδιόρθωση οδοποιίας, επίλυση προβλημάτων ηλεκτροφωτισμού, ύδρευσης, άρδευσης, αναφορές αδέσποτων κλπ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα αιτήματα που εισέρχονται στο Δήμο Μαλεβιζίου μέσω της Γραμμής Δημότη στο 15330, αποκτούν μοναδικό ψηφιακό αριθμό αιτήματος, που επιτρέπει την παρακολούθηση της πορείας του κάθε αιτήματος και την ενημέρωση του δημότη για την εξέλιξη μέχρι την ολοκλήρωση του. Ο Δήμος Μαλεβιζίου κάνει έτσι πράξη την αμφίδρομη επικοινωνία με το δημότη, αλλά και την ουσιαστική συμμετοχή του στο έργο του Δήμου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μαγειρεύοντας με αγάπη για ανθρώπους που το...

Η Μαρία Βασιλάκη, εμπνεύστρια της εθελοντικής ομάδας «Δίπλα στον...

Στο Κυνοκομείο του Δήμου Ηρακλείου ο Αλέξης...

Εθελοντική στείρωση ζώων από κτηνίατρους μέλη του Παραρτήματος Κρήτης...

Μαγειρεύοντας με αγάπη για ανθρώπους που το...

Η Μαρία Βασιλάκη, εμπνεύστρια της εθελοντικής ομάδας «Δίπλα στον...

Στο Κυνοκομείο του Δήμου Ηρακλείου ο Αλέξης...

Εθελοντική στείρωση ζώων από κτηνίατρους μέλη του Παραρτήματος Κρήτης...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Επιστήμονες από την Αυστραλία στην Κρήτη για τα αποτυπώματα των 6 εκατ. ετών

Ερευνα για να αναγνωριστεί η αξία τους παγκοσμίως. Ομάδα επιστημόνων...

Δυο νέες καραβιες μεταναστών Νότια της Κρήτης

Νέες αφίξεις μεταναστών έγιναν νωρίς το πρωί του Σαββάτου...

«Άγγιξε» τους 40 βαθμούς η μέγιστη θερμοκρασία στην Κρήτη

Άγγιξε τους 40 βαθμούς η μέγιστη θερμοκρασία στα βόρεια...