Ηράκλειο:Κάλεσμα από την ΕΛΜΕ σε Γενική Συνέλευση

ΕΛΜΕ_ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΩΡΑ 7.00 Μ.Μ. ΣΤΟ 3ο ΓΕΛ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΜΕ

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 30 ΜΑΡΤΗ ,7:00 Μ.Μ. ΣΤΟ 3Ο ΓΕΛ

Καλούμε τους συναδέλφους να συμμετάσχουν μαζικά στη νέα Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ η οποία διοργανώνεται με στόχο η κλιμάκωση της πάλης μας απέναντι στο βάρβαρο μετρό της αξιολόγησης , απέναντι στην ισοπέδωση των βασικών δικαιωμάτων μας , της μόνιμης και σταθερής δουλειάς, της εργασιακής δημοκρατίας και παιδαγωγικής ελευθερίας. Το ΔΣ Της ΕΛΜΕ Ηρακλείου πήρε την απόφαση της σύγκλησης νέας Γενικής Συνέλευσης μπροστά στην προσπάθειά της κωλυσιεργίας της ΟΛΜΕ και στην αδυναμία της να προκηρύξει νέα Γενική Συνέλευση Προέδρων στα τέλη του Μάρτη, με στόχο την οργάνωση και κλιμάκωση του αγώνα.

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Ηρακλείου δηλώνει ότι η αντίσταση απέναντι στο σκοταδιστικό- αντιδραστικό μέτρο της αξιολόγησης στο νομό μας επιβεβαιώνεται στην πράξη.

Η πλειονότητα του κλάδου συντάσσεται με την ομόθυμη απόφαση της γενικής συνέλευσης των προέδρων, αντιστέκεται στον επιθεωρητισμό, στον εκφοβισμό και την τρομοκράτηση και συμπαρατάσσεται στο κοινό αγώνα ενάντια στην κατηγοριοποίηση σχολείων και εκπαιδευτικών και στην εισαγωγή ιδιωτικοοικονομικών κριτηρίων στην εκπαίδευση.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ , ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ .

Για να γίνει αυτό θα πρέπει να πλαισιώσουν ενεργά την επιτροπή αγώνα, να συμμετέχουν μαζικά και αποφασιστικά στη γενική συνέλευση της ΕΛΜΕ Ηρακλείου, να κλείσουν τα αυτιά τους στις σειρήνες της ηττοπάθειας και των εκλογικών αυταπατών.

Ενώ είμαστε σε προεκλογική περίοδο , η κυβέρνηση επιμένει στην αυταρχική πολιτική της. Ο δρόμος του αγώνα είναι μονόδρομος για τους εκπαιδευτικούς, τους εργαζομένους, τη νεολαία.

§ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ!

ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ.

§ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ

ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ!

§ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ

Ο ΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!

Τα σχόλια είναι κλειστά.