Ηράκλειο: «Μάχη» των γιατρών για τη διασωληνωμένη έγκυο – Δεν κατάφεραν να προχωρήσουν σε καισαρική

Ημερομηνία:

Μια τεράστια επιχείρηση έχει στηθεί από το πρωί στο Βενιζέλειο Nοσοκομείο Ηρακλείου προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κατάσταση της 36χρονης εγκύου που νοσηλεύεται με κορωνοϊό.

Σε μια προσπάθεια τους οι γιατροί να αποσυμφορήσουν την έγκυο, πήραν την απόφαση κατ’ αρχάς, μετά από συμβούλιο ,να εκκινήσουν τη διαδικασία καισαρικής πάρα το γεγονός πως η γυναίκα βρίσκεται στην 25η εβδομάδα της κύησης.

Δυστυχώς όμως κι αφού όλα ήταν έτοιμα για τη δύσκολη επέμβαση, κρίθηκε πως δεν μπορούσε να προχωρήσει η καισαρική τομή λόγω της πιθανής αστάθειας που παρουσίαζε η έγκυος γυναίκα.

Οι γιατροί παρακολουθούν στενά την 36χρονη και δεν έχουν εγκαταλείψει την προσπάθεια να πάρουν το βρέφος, κάτι που θα επιχειρήσουν πιθανότατα το βράδυ εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν ή αύριο το πρωί.

Σε κάθε περίπτωση πάντως ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό βρίσκονται σε διαρκή εγρήγορση κι αναμένουν την κατάλληλη στιγμή για να πράξουν το καλύτερο δυνατό για μητέρα και παιδί.https://creta24.gr/

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«Από το Βορρά στο Νότο – Στα...

Τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στις 18:00 τα εγκαίνια Την ατομική...

Στο Μουσείο Θύραθεν ο Λάμπης Ξυλούρης

Στις 4 Φεβρουαρίου. Ο Λάμπης Ξυλούρης στις 4 Φεβρουαρίου στις...

«Από το Βορρά στο Νότο – Στα...

Τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στις 18:00 τα εγκαίνια Την ατομική...

Στο Μουσείο Θύραθεν ο Λάμπης Ξυλούρης

Στις 4 Φεβρουαρίου. Ο Λάμπης Ξυλούρης στις 4 Φεβρουαρίου στις...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related