Ηράκλειο:Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στο ΠΑΓΝΗ

Ημερομηνία:

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) βρέθηκε σήμερα, Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης και Βουλευτής Ηρακλείου με το ΚΚΕ, με αφορμή τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας αλλά και τα οξυμένα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου, όπου πραγματοποιούσαν στάση εργασίας εκείνη την ώρα. Στο κλιμάκιο συμμετείχε και ο Δημήτρης Βρύσαλης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.

Ο Μανώλης Συντυχάκης χαιρέτισε τη συγκέντρωση των εργαζομένων και τον αγώνα που δίνουν και τόνισε ότι το ΚΚΕ και μέσα στη Βουλή αλλά και έξω αναδεικνύει τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στην υγεία. Οι αντιλαϊκές πολιτικές, πρόσθεσε, πάνε πακέτο με τις μεταθέσεις και μετακινήσεις. Η στάση της διοίκησης του ΠΑΓΝΗ μπορεί να δείχνει αυτό το ανάλγητο πρόσωπο, αλλά είναι πολιτική επιλογή για ένα ιδιωτικοποιημένο νοσοκομείο, όπου η τρομοκρατία, το καθεστώς των απλήρωτων υπερωριών θα ενισχυθεί. Το ΚΚΕ παλεύει για την ενίσχυση της αποκλειστικής δημόσιας υγείας σε αντίθεση με το ιδιωτικοποιημένο σύστημα. Όλα αυτά να αποτελέσουν κριτήριο ψήφου για τις επόμενες εκλογές, με ενίσχυση των ψηφοδελτίων του ΚΚΕ παντού.

Στη συνέχεια το κλιμάκιο του ΚΚΕ περιόδευσε στην αναισθησιολογική κλινική και πραγματοποίησε συνάντηση με μέλος της τριμελούς επιτροπής των γιατρών, όπου συζητήθηκε το ζήτημα των παθολόγων που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου και οι τεράστιες ελλείψεις που υπάρχουν σε νοσηλευτικό προσωπικό.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Αρχάνες: Συνελήφθη 75χρονος που έκαιγε χόρτα –...

Η φωτιά λόγω των ισχυρών ανέμων επεκτάθηκε και χρειάστηκε...

Ο “Λάμπρος” και ο ανακριτικός υπάλληλος που...

Τη Δευτέρα ανακοινώνεται η απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου για...

Αρχάνες: Συνελήφθη 75χρονος που έκαιγε χόρτα –...

Η φωτιά λόγω των ισχυρών ανέμων επεκτάθηκε και χρειάστηκε...

Ο “Λάμπρος” και ο ανακριτικός υπάλληλος που...

Τη Δευτέρα ανακοινώνεται η απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου για...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Συμφωνία Ελλάδας – Βουλγαρίας για τη διαχείριση των υδάτων του Άρδα

Εξασφαλίζεται η κανονική ροή προς την Ελλάδα. Σε συμφωνία, η...

Αρχάνες: Συνελήφθη 75χρονος που έκαιγε χόρτα – Του επιβλήθηκε τσουχτερό πρόστιμο

Η φωτιά λόγω των ισχυρών ανέμων επεκτάθηκε και χρειάστηκε...

Οροπέδιο Λασιθίου: Την Δευτέρα ο ΕΛΓΑ θα εκτιμήσει τις ζημιές στις καλλιέργειες

Οι έντονες βροχοπτώσεις προκάλεσαν πολλά προβλήματα. Τεράστιες καταστροφές στο Οροπέδιο...

Όλο το Ρέθυμνο στο… πόδι για τον 15ο Γύρο Πόλης

Λάβετε θέσεις και πάλι! Μετά τον 10ο Νικηφόρειο Δρόμο που...