Ηράκλειο:Στη Βουλή το αίτημα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας για σύνδεση του νέου Διεθνούς Αεροδρομίου Καστελλίου με την οδό Αρκαλοχωρίου-Βιάννου

Ημερομηνία:

Με κοινή Κοινοβουλευτική Αναφορά προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης και οι Βουλευτές Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης και Νίκος Ηγουμενίδης, κατέθεσαν την επιστολή του Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας, με την οποία ζητείται η αναθεώρηση της μελέτης κατασκευής του έργου που αφορά την οδό σύνδεσης του νέου Διεθνούς Αεροδρομίου Καστελλίου, με την οδό Αρκαλοχωρίου – Βιάννου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος προτείνει ο συνδετήριος δρόμος αεροδρομίου με την οδό Αρκαλοχωρίου Γαζέπι Μύλος, μήκους 6 χλμ, να κατασκευαστεί στα πρότυπα κλειστού αυτοκινητόδρομου με δύο κλάδους και δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση με παράπλευρο οδικό δίκτυο και να κατασκευαστεί ένας σύγχρονος και ασφαλής κόμβος στο σημείο που τέμνεται με τον δρόμο Αρκαλοχώρι-Γαζέπι Μύλος, προκειμένου να διευκολυνθεί η πρόσβαση κατοίκων και επισκεπτών από και προς την ενδοχώρα του Δήμου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Μινώα Πεδιάδας:Ευχαριστήριο της Διευθύντριας και του...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ...

Ηράκλειο:Παρέμβαση Κωνσταντίνου Κεφαλογιάννη για τις πρόσφατες ρηγματώσεις...

Το ζήτημα των έντονων ρηγματώσεων σε συνδυασμό με την...

Δήμος Μινώα Πεδιάδας:Ευχαριστήριο της Διευθύντριας και του...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ...

Ηράκλειο:Παρέμβαση Κωνσταντίνου Κεφαλογιάννη για τις πρόσφατες ρηγματώσεις...

Το ζήτημα των έντονων ρηγματώσεων σε συνδυασμό με την...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ομοσπονδία Συλλόγων Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ : «Δεν υπάρχει πραγματική αλλαγή χωρίς συμμετοχή, εμπιστοσύνη και συνέχεια.»

«Δεν υπάρχει πραγματική αλλαγή χωρίς συμμετοχή, εμπιστοσύνη και συνέχεια.» Την...

Αντώνης Ροκάκης:«Η Μικρομεσαία Επιχείρηση θα Διεκδικήσει τη Θέση που Δικαιούται στο Εθνικό Παραγωγικό Μοντέλο».

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ & ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ Κ.Ε.Ε.Ε. Τακτική Γενική Συνέλευση...