Ηράκλειο:Το μήνυμα του Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας Βασίλη Κεγκέρογλου για την Εργατική Πρωτομαγιά

Ημερομηνία:

Φέτος συμπληρώνονται 138 χρόνια από την εξέγερση των εργατών στο Σικάγο το 1886. Είναι ημέρα τιμής και μνήμης για τις κατακτήσεις των εργαζομένων. Για καλύτερες συνθήκες ζωής και εργασίας. Αποτελεί παγκόσμιο σύμβολο των αγώνων ενάντια σε κάθε μορφή εκμετάλλευσης, που άφησαν ανεξίτηλο το σημάδι τους στην πορεία του παγκόσμιου Εργατικού Κινήματος, με το μήνυμα της ημέρας αυτής να παραμένει διαχρονικό και επίκαιρο.
Με οδηγό τους αγώνες της Εργατικής Πρωτομαγιάς συνεχίζουμε να προσπαθούμε, ο καθένας από το μετερίζι του για μια καλύτερη και πιο δίκαιη κοινωνία. Όλοι εμείς που έχουμε θέσεις ευθύνης πρέπει πάντα να προωθούμε πολιτικές που στηρίζουν και αναβαθμίζουν τη ζωή των συμπολιτών μας, έχοντας στραμμένο το βλέμμα μας στη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος για τις νέες γενιές. Για Δικαιοσύνη και κοινωνική ευημερία.
Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας στηρίζει το δικαίωμα την εργασία με ανθρώπινες συνθήκες και αξιοπρεπείς μισθούς, διεκδικώντας παράλληλα από την Πολιτεία επιπλέον πόρους αλλά και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, ως αναγκαία προϋπόθεση για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών!

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Αεροδρόμιο Καστελλίου: Ξεχειλίζει η αγανάκτηση τοπικών κοινωνιών...

Πρόοδος στο αεροδρόμιο, υστέρηση στα συνοδά έργα. Στον απόηχο των...

Ιστορικό Μουσείο Κρήτης : Μουσική Βραδιά...

Ο φετινός κύκλος θερινών εκδηλώσεων στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης...

Αεροδρόμιο Καστελλίου: Ξεχειλίζει η αγανάκτηση τοπικών κοινωνιών...

Πρόοδος στο αεροδρόμιο, υστέρηση στα συνοδά έργα. Στον απόηχο των...

Ιστορικό Μουσείο Κρήτης : Μουσική Βραδιά...

Ο φετινός κύκλος θερινών εκδηλώσεων στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μαδρίτη: Ιστορική δικαστική απόφαση για τη βραχυχρόνια μίσθωση – Οικογένεια κλείνει «ανθυγιεινά» διαμερίσματα

Δικαστήριο στη Μαδρίτη δικαίωσε οικογένεια που προσέφυγε ζητώντας να...

Συντάξεις: Ποιοι παίρνουν σύνταξη πριν από τα 62 έως το 2027

Έως και 24 κατηγορίες παλαιών ασφαλισμένων κατοχυρώνουν σύνταξη από...

Αεροδρόμιο Καστελλίου: Ξεχειλίζει η αγανάκτηση τοπικών κοινωνιών και αυτοδιοίκησης

Πρόοδος στο αεροδρόμιο, υστέρηση στα συνοδά έργα. Στον απόηχο των...