Καιρός : Άνοδος της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα

Ημερομηνία:

Ανοιξιάτικος είναι ο καιρός σήμερα Σάββατο σε όλη τη χώρα.

Έτσι, προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις, τοπικές ομίχλες με αποτέλεσμα την περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες, χαμηλές θερμοκρασίες νωρίς το πρωί και στα βόρεια ηπειρωτικά παγετός τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από -4 έως 12 βαθμούς), 3 έως 15 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 3 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 0 έως 14 βαθμούς), 3 έως 16 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 1 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Σύμφωνα με το meteo.gr, οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και τοπικά στα Δωδεκάνησα από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με παροδικές βροχές και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Αναλυτικά ο καιρός από την ΕΜΥ:
ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές ώρες.
Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί και το μεσημέρι νότιοι 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 00 (μηδέν) έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τη νύχτα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 και το μεσημέρι πρόσκαιρα νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 02 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Από τις βραδινές ώρες στα δυτικά θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις οι οποίες τη νύχτα θα πυκνώσουν.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και πρόσκαιρα μετά το μεσημέρι από νότιες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από -01 (μείον 01) έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές ώρες στη δυτική Πελοπόννησο. Από το βράδυ και από τα βόρεια θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις οι οποίες τη νύχτα θα πυκνώσουν.
Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία νοτιοδυτικοί 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 03 έως 17 βαθμούς Κελσίου και στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές ώρες στα νότια.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από -01 (μείον 01) έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην Κρήτη.
Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Βαθμιαία στα δυτικά νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες...

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανότητα μεμονωμένων...

Καιρός: Πως θα εξελιχθούν τα φαινόμενα τις...

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες απόψε και την Πέμπτη –...

Επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες...

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανότητα μεμονωμένων...

Καιρός: Πως θα εξελιχθούν τα φαινόμενα τις...

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες απόψε και την Πέμπτη –...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εντός της εβδομάδας ανοίγει η πλατφόρμα για το νέο πρόγραμμα επιδότησης εργασίας

Το νέο πρόγραμμα, ύψους 220 εκατομμυρίων ευρώ, έχει ως...

Έρχεται ψηφιακό πελατολόγιο σε πάρτι και γάμους

Το Ψηφιακό Πελατολόγιο αποτελεί το νέο εργαλείο της ΑΑΔΕ...

Επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες – Ισχυρά φαινόμενα αναμένονται αύριο και στην Κρήτη

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανότητα μεμονωμένων...

Προσωπικός Αριθμός: Έληξε η προθεσμία – Τι ισχύει για όσους δεν έβγαλαν

Ο Προσωπικός Αριθμός είναι μοναδικός, αμετάβλητος και απαραίτητος για...