Κρήτη:Συλλήψεις για ναρκωτικά σε περιοχές του Ηρακλείου και Λασιθίου

Συνελήφθη ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας Περί Ναρκωτικών ουσιών
Συνελήφθη χθες (05.10.2022) το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του ημεδαπού και σε αποθηκευτικό χώρο κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι εκριζωμένα δενδρύλλια κάνναβης, αποσπάσματα δενδρυλλίου κάνναβης βάρους 12,3 γραμμαρίων και κάνναβη 12,2 γραμμαρίων.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγίου Νικολάου.
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Συνελήφθησαν 3 άτομα, κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας Περί Ναρκωτικών ουσιών
Συνελήφθησαν χθες (05.10.2022) από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης Ηρακλείου ημεδαπός και δυο αλλοδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου χθες (05.10.2022) το βράδυ πραγματοποιήθηκε έλεγχος στους αλλοδαπούς κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκαν να κατέχουν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και ναρκωτικά χάπια για τα οποία στερούνταν την απαιτούμενη από Νόμο ιατρική συνταγή.
Επιπλέον, χθες (05.10.2022) το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ημεδαπό κατά τη διάρκεια του οποίου, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Οι προανακρίσεις διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου και το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου αντίστοιχα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.