Λασίθι:Ανακοίνωση «Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΜΕΙΣ» για τις φήμες περί απόσυρσης του Συνδυασμού

«Είμαστε ακόμη ζωντανοί…»

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Τις τελευταίες ημέρες φαίνεται ότι κάποιοι συμπολίτες μας, μεταφράζουν την ευπρέπεια και τους απόλυτα ήπιους τόνους ως διάθεση απόσυρσης του Συνδυασμού μας από το πολιτικό σκηνικό του Δήμου μας. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, ελπίζουμε όμως η τελευταία.

Είναι δικαίωμά τους και είναι δικαίωμά μας να διατηρήσουμε την ευπρέπεια και τους ήπιους τόνους ως το τέλος της εκλογικής διαδικασίας, στην οποία θα συμμετέχουμε χωρίς καμία περαιτέρω συζήτηση.

Για όλους εμάς η συμμετοχή στα κοινά και η επιτυχία στην εκλογική διαδικασία είναι σκοπός. Δεν πρόκειται ποτέ να επιτρέψουμε να γίνει αυτοσκοπός και να αλλοιώσει τα πιστεύω και τη συμπεριφορά μας προκειμένου να κατακτήσουμε τις θέσεις Διοίκησης του Δήμου μας.

Εμείς θα απευθυνθούμε σε εσάς και μόνο σε εσάς, έχοντας σημαία το πρόγραμμά μας. Πρόγραμμα το οποίο έχουμε επιλέξει να ανακοινώσουμε στην Νεάπολη (την Ιστορική Έδρα του Δήμου Αγίου Νικολάου) σε χρόνο που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Όπως αντιλαμβάνεστε ήρθαμε δύο χρόνια πριν…, είμαστε ακόμα ζωντανοί στη σκηνή, σαν ροκ συγκρότημα και αν μας αντέξει το σκοινί, θα φανεί στο χειροκρότημα.

Για τον Δημοτικό Συνδυασμό
«Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΜΕΙΣ»
Γιώργος Γουναλάκης, Πολιτικός Μηχανικός
Υποψήφιος Δήμαρχος Αγίου Νικολάου

Τα σχόλια είναι κλειστά.