Λασίθι: Σοβαρός τραυματισμός αστυνομικού κατά την διάρκεια επιχείρησης

Ημερομηνία:

Σοβαρά τραυματίστηκε αστυνομικός στον Άγιο Νικόλαο κατά την διάρκεια επιχείρησης για την σύλληψη δραστών που κατείχαν και διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Λασιθίου:

«H Ένωσή μας, εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στον συνάδελφό μας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, ο οποίος χθες στον Άγιο Νικόλαο κατά την προσπάθεια σύλληψης δραστών που κατείχαν και διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες, τραυματίστηκε σοβαρά και συγκεκριμένα του προκλήθηκαν πολλαπλά κατάγματα στο δεξί πόδι τα οποία χρήζουν χειρουργικών επεμβάσεων για την αποκατάσταση τους.

Αντιπροσωπία της Ένωσης μας, από την πρώτη στιγμή, επισκέφτηκε τον τραυματία συνάδελφό μας στο νοσοκομείο, διαβεβαιώνοντάς τον ότι θα είμαστε δίπλα, τόσο στο πλευρό του όσο και της οικογένειας του, για ό,τι χρειαστεί.
Ο Έλληνας αστυνομικός με αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμού προσπαθεί συνεχώς για την προστασία κάθε μέλους της κοινωνίας, αποτελεί όμως και ο ίδιος μέλος αυτής και κάποιος πρέπει να εξασφαλίσει και τη δική του προστασία.

Διαμαρτυρόμαστε εντόνως, προς πάσα κατεύθυνση προκειμένου να εξαλειφθεί η ανοχή και η ατιμωρησία σε τέτοιου είδους πράξεις και απαιτούμε να εφαρμοστεί η νομοθεσία που τιμωρεί τα διαπραττόμενα αδικήματα εις βάρος των Αστυνομικών και να υπάρξει η δέουσα στήριξη στο θεσμό της αστυνομίας για να επιτελέσει απερίσπαστα το έργο της.

Πόσοι αστυνομικοί πρέπει να τραυματιστούν και πόσοι να πέσουν εν ώρα καθήκοντος, για να αναγνωριστεί επιτέλους από την Πολιτεία το επάγγελμά μας ΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ;;;»

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Η υπερθέρμανση των σπιτιών – Τι έδειξε...

Η έρευνα απέδειξε πως οι συνθήκες διαβίωσης που επικρατούν...

Λευτέρης Αυγενάκης για το Πόθεν Έσχες «ΣΤΙΣ...

ΣΤΙΣ ΔΗΘΕΝ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ» ΑΠΑΝΤΩ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ! Με αφορμή την παραφιλολογία...

Η υπερθέρμανση των σπιτιών – Τι έδειξε...

Η έρευνα απέδειξε πως οι συνθήκες διαβίωσης που επικρατούν...

Λευτέρης Αυγενάκης για το Πόθεν Έσχες «ΣΤΙΣ...

ΣΤΙΣ ΔΗΘΕΝ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ» ΑΠΑΝΤΩ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ! Με αφορμή την παραφιλολογία...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η μεγάλη αλλαγή στο IRIS από 1η Νοεμβρίου: Για ποιους γίνεται υποχρεωτικό

Από την 1η Νοεμβρίου η αποδοχή πληρωμών μέσω IRIS...

Από 1η Οκτωβρίου τα ηλεκτρονικά ραντεβού στα νοσοκομεία – Όλες οι αλλαγές

Τι είπε ο υφυπουργός Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους για τις...

Η υπερθέρμανση των σπιτιών – Τι έδειξε έρευνα για την Κρήτη

Η έρευνα απέδειξε πως οι συνθήκες διαβίωσης που επικρατούν...

Λευτέρης Αυγενάκης για το Πόθεν Έσχες «ΣΤΙΣ ΔΗΘΕΝ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ» ΑΠΑΝΤΩ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!»

ΣΤΙΣ ΔΗΘΕΝ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ» ΑΠΑΝΤΩ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ! Με αφορμή την παραφιλολογία...