Λάζαρος Λασκαρίδης: Πέθανε ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας

Ημερομηνία:

Μετά από πολυήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας Λάζαρος Λασκαρίδης έχασε τελικά τη μάχη για τη ζωή, μετά από πτώση από μπαλκόνι.

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς» ως πολυτραυματίας σε κωματώδη κατάσταση με θλάσεις στον εγκέφαλο και κατάγματα αυχενικής και θωρακικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης καθώς και κατάγματα πλευρών. Σήμερα (8.5.2023) έγινε γνωστό ότι έφυγε από τη ζωή, 12 ημέρες μετά το τραγικό δυστύχημα.

Μηνυτήρια αναφορά είχε καταθέσει πριν μερικές ημέρες ο δικηγόρος και φίλος του Λάζαρου Λασκαρίδη, Δημήτρης Μπόλης.

Έπεσε από μπαλκόνι όταν υποχώρησε το κάγκελο
Υπενθυμίζεται ότι ο Λάζαρος Λασκαρίδης στις 27 Απριλίου βρισκόταν σε μια εκδήλωση στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της πόλης. Εκεί, κάποια στιγμή βγήκε έξω σε ένα εσωτερικό μπαλκόνι του κτιρίου. Στηρίχθηκε σε ένα κάγκελο το οποίο υποχώρησε με αποτέλεσμα να πέσει να πέσει στο κενό από ύψος 2,5-3 μέτρων.

Τραυματίστηκε στο κεφάλι και άμεσα στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες οι οποίοι κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν καθώς το σημείο ήταν δύσβατο. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», όπου υπεβλήθη σε χειρουργείο.

Όλο αυτό το διάστημα έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή έχοντας βαριά τραύματα, ωστόσο , όπως έγινε σήμερα το πρωί γνωστό δεν τα κατάφερε και υπέκυψε βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη την οικογένειά του.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Αύριο η εκλογή του νέου Μητροπολίτη Κυδωνίας...

Τον νέο ποιμενάρχη της Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου θα...

Διακρίθηκε με 11 βραβεία στα Sports Marketing...

Δυναμική ήταν η παρουσία του ΟΠΑΠ, για ακόμη μια...

Αύριο η εκλογή του νέου Μητροπολίτη Κυδωνίας...

Τον νέο ποιμενάρχη της Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου θα...

Διακρίθηκε με 11 βραβεία στα Sports Marketing...

Δυναμική ήταν η παρουσία του ΟΠΑΠ, για ακόμη μια...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αυξημένος ο ρόλος της τεχνολογίας για την πρόληψη και την αντιμετώπιση πυρκαγιών

ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ DRONES ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΡΜΙΚΩΝ...

Στον «αέρα» και τα πολυδιαφημισμένα δωρεάν απογευματινά χειρουργεία

“Έξι μήνες τώρα, δεν έχουμε εισπράξει ούτε ένα ευρώ”...