Λαζόπουλος: «Ο Τσακαλώτος πήρε την ομπρέλα του και τώρα ψάχνει βροχή»

Μύδρους εξαπέλυσε ο Λάκης Λαζόπουλος κατά του Ευκλείδη Τσακαλώτου, με αφορμή την αποχώρηση του από τον ΣΥΡΙΖΑ

Σφοδρή κριτική άσκησε ο Λάκης Λαζόπουλος κατά του Ευκλείδη Τσακαλώτου μετά την αποχώρηση του πρώην υπουργού και της ομάδας «Ομπρέλα» στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής στο podcast του ανέφερε ότι «Ο Ευκλείδης πήρε την ομπρέλα του και τώρα ψάχνει βροχή, γιατί χωρίς βροχή τι να την κάνει την ομπρέλα, να μείνει μόνος του;».
«Φεύγοντας μας έριξε ένα γνωμικό ξεπατικωτούρα»

Φυσικά, ο Λαζόπουλος δεν θα μπορούσε να αφήσει κατά μέρους το ινδικό απόφθεγμα που χρησιμοποίησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στην επιστολή αποχώρησής του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας «μας έριξε ένα γνωμικό να το πω, ξεπατικωτούρα να το πω, εξυπνάδα να το πω»

«Ήταν που ήταν σαλατά μπήκε και ο Μαχαμπαράτα και μαχαμπαριαστήκαμε όλοι» πρόσθεσε ο Λάκης Λαζόπουλος ο οποίος συνόδευσε την κριτική του προς τον κ. Τσακαλώτο με το τραγούδι του Σάκη Ρουβά «τώρα αρχίζουν τα δύσκολα».
«Μας χαιρέτησε α λα Γκάντι»

«Στεναχωρήθηκα που έφυγε ο Τσακαλώτος πάρα πολύ και πήρε την ομπρέλα του και τώρα ψάχνει βροχή διότι χωρίς βροχή τι να την κάνει την ομπρέλα, να μείνει μόνος του; Φεύγοντας ο Τσακαλώτος για ν δείξει ότι είναι βαθύς άνθρωπος μας έριξε ένα γνωμικό να το πω, ξεπατικωτούρα να το πω εξυπνάδα να το πω για να το καταλάβουμε ρε παιδί μου.», ανέφερε ο Λαζόπουλος.

Και πρόσθεσε: «Μας χαιρέτησε α λα Γκάντι. Ινδικής προελεύσεως όχι ινδικης κανναβης κυρία μου, ινδικής προέλευσεως. Μας είπε «είναι καλύτερο να υπηρετεί κάνεις το δικό του καθήκον (dharma), έστω κι ατελώς, παρά το καθήκον κάποιου άλλου, έστω και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο». Το είπε αυτό ο Μαχαμπαράτα, μαχαμπαριασες καθόλου;

Να στο πω κι ελληνικα: Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα, βάλε το καπέλο σου να μη βραχεί η ομπρέλα. Ήταν που ήταν σαλατά μπήκε και ο Μαχαμπαράτα και μαχαμπαριαστήκαμε όλοι. Ένα εχω να πω και το λέω πολύ σοβάρά μετα λόγου γνώσεως (σ.σ. βάζει το τραγούδι «Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα).»
«Δεν είναι αυτοφυής αυτή η διάλυση»

Συνέχισε δε λέγοντας ότι «Χωρίς διαφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα τους καλεί κανένα κανάλι να μιλήσουν γιατί διαφωνία με τη διαφωνία χτίστηκε αυτό το μπάχαλο , τούβλο με το τούβλο χτίζεται το σπίτι. Δεν είναι αυτοφυής αυτή η διάλυση.

Τους καλούσαν οι δημοισιογράφοι, τους την είχαν στημένη γιατί ολα τα δελτία ειδήσεων είναι παραρτήματα της Πειραιώς, είναι σαν να τα στήνει η ΝΔ τα πάνελ και αν δεν υπήρχε προσυνεννόηση γιατί υπήρξε και του στυλ «ελα γιατί ξέρεις πόσο σε αγαπώ και θέλω να σε βγάλω αλλά πρέπει να έχουμε και καμία ειδησούλα οποτε αν έχεις μια διαφωνιούλα πεστην», αν δεν ήταν έτσι, τους την στήνανε και τέλος.

Διαλύσανε τον πλανήτη ολόκληρο. Φώναζε ο Φίλης, έβγαλε αυτή την κραυγή, ούρλιαξε στο συνέδριο και έσχισε τα έγκατα στο συνέδριο σαν τη Νοταρά «θα σας φάω» έλεγε ο άνθρωπος».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Τα σχόλια είναι κλειστά.