Λευτέρης Αυγενάκης «Πρώτη φορά Πρωθυπουργός εγκαινιάζει έργο το οποίο λειτουργεί εδώ και τέσσερα χρόνια»

Ημερομηνία:

«Είναι ντροπή ο Πρωθυπουργός της χώρας συνοδευμένος από τον Παυλή Πολάκη να κάνει περιοδείες και να κόβει κορδέλες σε εγκαίνια βιτρίνας», ανάφερε ο Γραμματέας της ΝΔ – Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100.3 και τον δημοσιογράφο κ. Άρη Πορτοσάλτε.

 Βασικά σημεία της συνέντευξης:

  • Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις σε έργα υποδομών στην Κρήτη, τα οποία και πρέπει να γίνουν άμεσα χωρίς προκαταλήψεις και δογματισμούς, αλλά με ρεαλιστικές προτάσεις. Πρέπει να δρομολογηθούν από μία υπεύθυνη κυβέρνηση, την επόμενη κυβέρνηση της χώρας, με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
  • Ο δρόμος Ηράκλειο-Μεσαρά, είναι ένα έργο ύψιστης σημασίας για τη Μεσαρά, αλλά και για ολόκληρο τον νομό. Έργο το οποίο έπειτα από δύο διαδοχικές παρατάσεις βρίσκεται στην «κόψη του ξυραφιού», με την χώρα μας να κινδυνεύει να επιστρέψει 71 εκατ. ευρώ εξαιτίας της ολιγωρίας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, των κ.κ. Τσίπρα και Σπίρτζη κατά τη διετία 2015-2017.
  • Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Σπίρτζης ξεχνούν να πουν ότι και σε αυτό το έργο (σ.σ. δρόμος Ηρακλείου-Μεσαράς) τον θεμέλιο λίθο έβαλε ο κ. Σουφλιάς. Ξεχνούν επίσης, πως το έργο «εγκαινιάστηκε» με καθυστέρηση δύο χρόνων, με δική τους ευθύνη και χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί σημαντικά παράπλευρα έργα όπως οι συνδέσεις με τα χωριά της περιοχής.
  • Αναφορικά με έναν έργο του ΒΟΑΚ, τον δρόμο Γουρνών – Χερσονήσου ο κ. Τσίπρας, παρέλειψε να μας πει πως είναι ακόμα ένα έργο που ξεκίνησε επί Νέας Δημοκρατίας το Φθινόπωρο του 2012 και το οποίο επίσης εγκαινιάζεται ημιτελές, καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί βασικά τμήματά του όπως συνδέσεις και κόμβοι. Επιπλέον, το έργο «παραδίδεται» με δύο χρόνια καθυστέρηση, καθώς το Υπουργείο Υποδομών δεν τήρησε τα χρονοδιαγράμματα και δεν αντιμετώπισε τα προβλήματα που προέκυψαν με το ΚΑΣ.
  • Η πιο φαιδρή στιγμή της περιοδείας του κ. Τσίπρα στο νομό Ηρακλείου αφορά το φράγμα «Αποσελέμη», που και αυτό θεμελιώθηκε επί Νέας Δημοκρατίας κι έχει τεθεί σε πλήρη λειτουργία εδώ και σχεδόν τέσσερα χρόνια!
Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο:Δήλωση της Μαρίας Καναβάκη για την απένταξη...

Για την απένταξη του ΠΣΚΗ η Δημοτική Παράταξη «ΗΡΑΚΛΕΙΟ...

Δήμος Ηρακλείου : Ξεκινά το Φεστιβάλ «Τέχνη...

Πρεμιέρα την Τρίτη 17/6 στις 21:00 στην Πλατεία Ελευθερίας Η...

Ηράκλειο:Δήλωση της Μαρίας Καναβάκη για την απένταξη...

Για την απένταξη του ΠΣΚΗ η Δημοτική Παράταξη «ΗΡΑΚΛΕΙΟ...

Δήμος Ηρακλείου : Ξεκινά το Φεστιβάλ «Τέχνη...

Πρεμιέρα την Τρίτη 17/6 στις 21:00 στην Πλατεία Ελευθερίας Η...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ηράκλειο:Δήλωση της Μαρίας Καναβάκη για την απένταξη του ΠΣΚΗ

Για την απένταξη του ΠΣΚΗ η Δημοτική Παράταξη «ΗΡΑΚΛΕΙΟ...

Δήμος Ηρακλείου : Ξεκινά το Φεστιβάλ «Τέχνη Καθ’ Οδόν» 2025!

Πρεμιέρα την Τρίτη 17/6 στις 21:00 στην Πλατεία Ελευθερίας Η...

Στο Δημοτικό Συμβούλιο φέρνει ο Δήμαρχος Ηρακλείου το ζήτημα της απένταξης του ΠΚΣΗ

Ως θέμα εκτός ημερησίας διάταξης στο αποψινό Δημοτικό Συμβούλιο...