Μ. Καραμαλάκης: Είμαστε εδώ για να κάνουμε πράξη το όραμα για ένα καλύτερο Ηράκλειο

Ημερομηνία:

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου, Μιχάλης Καραμαλάκης, συνοδευόμενος από υποψηφίους της παράταξης, περπάτησε το πρωί του Σαββάτου στις οδούς Ρούσου Χούρδου, Γιαννιτσών, Κατεχάκη, Ζωγράφου, Σμύρνης αλλά και στην πλατεία των Λιονταριών. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας, μάλιστα, συναντήθηκε με πλήθος καταστηματαρχών, μόνιμων κατοίκων αλλά και με διερχόμενους πολίτες που του έσφιξαν το χέρι και του ευχήθηκαν «καλή επιτυχία».

Ο Μιχάλης Καραμαλάκης, άκουσε τους προβληματισμούς αλλά και τα παράπονά τους για τα όσα δεν έχουν γίνει και πρέπει να γίνουν, αλλά και τις προτάσεις τους για την αναβάθμιση των περιοχών που ζουν και δραστηριοποιούνται επαγγελματικά. Ο επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο η πόλη μας» έχοντας πάντα στο πλευρό του τους συνεργάτες του, διαβεβαίωσε καταστηματάρχες και μόνιμους κατοίκους, πως θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το Ηράκλειο να αλλάξει προς το καλύτερο με γοργούς ρυθμούς.

Μετά την περιοδεία ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου δήλωσε:

«Με τους συνεργάτες μου περπατήσαμε βήμα βήμα περιοχές που ανήκουν στο πρώτο διαμέρισμα του Δήμου. Όσοι έσπευσαν να μας δηλώσουν την στήριξή τους και τους ευχαριστούμε, δε σταμάτησαν να μας ζητούν να ασχοληθούμε σοβαρά με τα χρόνια προβλήματα που τους απασχολούν. Αυτό που λαμβάνουμε καθημερινά είναι η απογοήτευση τους για θέματα όπως η καθαριότητα, το κυκλοφοριακό, η κατάσταση του οδοστρώματος, η ηχορύπανση και πολλά ακόμη. Ζητώ από τους Δημότες να μας εμπιστευτούν και να μας δώσουν τη δυνατότητα να κάνουμε πράξη το όραμά μας για ένα καλύτερο Ηράκλειο».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Γόρτυνας:Σε κλίμα συγκίνησης το ετήσιο μνημόσυνο...

«Είδα τον ΄γω τον Σοκαρά με διάταγμα ενταγμένο, μες...

Ηράκλειο:Μια ιστορία ντροπής για το κράτος δικαίου

Κατάληψη με πλαστογραφίες και ψευδείς μηνύσεις στην Κρήτη. «Η ΖΕΝΙΘ...

Δήμος Γόρτυνας:Σε κλίμα συγκίνησης το ετήσιο μνημόσυνο...

«Είδα τον ΄γω τον Σοκαρά με διάταγμα ενταγμένο, μες...

Ηράκλειο:Μια ιστορία ντροπής για το κράτος δικαίου

Κατάληψη με πλαστογραφίες και ψευδείς μηνύσεις στην Κρήτη. «Η ΖΕΝΙΘ...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τι πρέπει να ξέρουν οι φορολογούμενοι για τις καταθέσεις μετρητών στην τράπεζα

Σύμφωνα με τη νομοθεσία για την πρόληψη νομιμοποίησης εσόδων...

Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα: Πότε θα καταβληθεί στους δικαιούχους

Η πληρωμή μηνός Αυγούστου αφορά σε όσους είχαν καταθέσει...

Γ. Κεφαλογιάννης: Ευχαριστώ τους πυροσβέστες για τις διασώσεις πολιτών

Το μήνυμα του υπουργού Κλιματική Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας...