Μαρία Καναβάκη: Προτεραιότητα μας τα θέματα υγείας

Ημερομηνία:

Στην ανάγκη συνεργασίας μεταξύ Δήμου Ηρακλείου και Ιατρικού Συλλόγου, αναφέρθηκε εκτενώς η Υποψήφια Δήμαρχος Επικεφαλής της παράταξης “Ηράκλειο Για Σένα”, Μαρία Καναβάκη κατά τη συνάντηση που είχε με τη Διοίκηση του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, μαζί με υποψήφιους του συνδυασμού της.

Η Μαρία Καναβάκη μίλησε για την προτεραιότητα που δίνει η ίδια και η παράταξή της στα θέματα υγείας.

Τόνισε τη σημασία της “κοινότητας” για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στο Ηράκλειο κι έδωσε έμφαση στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου.

Η Μαρία Καναβάκη και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου συζήτησαν σε πολύ καλό κλίμα και ο κ. Πατριανάκος ευχήθηκε στη Μαρία Καναβάκη “καλή επιτυχία”.

Συμφώνησαν ότι είναι σημαντικό οι επιστημονικοί φορείς της πόλης να συνεργάζονται με τις κοινωνικές δομές του δήμου Ηρακλείου στην κατεύθυνση της διοργάνωσης εθελοντικών δράσεων, ημερίδων, αλλά και προγραμμάτων πρόληψης σε σχολεία, μεταξύ άλλων.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία
Με εκτίμηση

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Οργισμένοι γιατροί κατά Ν. Παπαβασιλείου: Κατάφερε να...

Ανακοίνωση κατά του διοικητή της 7ης υπε Κρήτης Νεκτάριου...

100 ΧΡΟΝΙΑ ΟΦΗ: Παρουσίαση του Επετειακού Μεταλλίου

Η παρουσίαση θα είναι ανοικτή για τους φιλάθλους που...

Οργισμένοι γιατροί κατά Ν. Παπαβασιλείου: Κατάφερε να...

Ανακοίνωση κατά του διοικητή της 7ης υπε Κρήτης Νεκτάριου...

100 ΧΡΟΝΙΑ ΟΦΗ: Παρουσίαση του Επετειακού Μεταλλίου

Η παρουσίαση θα είναι ανοικτή για τους φιλάθλους που...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τέλη κυκλοφορίας 2026: Πότε λήγει η προθεσμία και ποιο το πρόστιμο εκπρόθεσμης πληρωμής

Η ΑΑΔΕ μέσα από 11 ερωταπαντήσεις δίνει διευκρινίσεις σε...

Ανεπιθύμητες κλήσεις: Πώς να αποζημιωθείτε – Η διαδικασία

Το «Μητρώο 11» προβλέπει αποζημίωση τουλάχιστον 10.000 ευρώ για...