Μεσαρά: Συνεχίζονται οι εργασίες βελτίωσης της οδικής ασφάλειας στο τμήμα Μοιρών – Τυμπακίου (στροφή Λεονταράκη)

Ημερομηνία:

Νέα αυτοψία του Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων Νίκου Σκουλά με υπηρεσιακά στελέχη

Για μια ακόμη φορά βρέθηκε στο έργο αναβάθμισης των συνθηκών οδικής ασφάλειας στο οδικό τμήμα Μοιρών – Τυμπακίου στην στροφή του ελαιουργείου Λεονταράκη, ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης Νίκος Σκουλάς.

Ο Νίκος Σκουλάς είχε την ευκαιρία να συζητήσει ξανά με κατοίκους της περιοχής και αμέσως μετά, σε δήλωσή του τόνισε: «Μια ακόμη σημαντική παρέμβαση της Περιφέρειας Κρήτης, στο πλαίσιο των έργων βελτίωσης της οδικής ασφάλειας, εξελίσσεται στη Μεσαρά. Αποκαθιστούμε ανωμαλίες και φθορές που έχουν προκληθεί σ’ ένα πολυσύχναστο τμήμα του δρόμου Μοιρών – Τυμπακίου γι’ αυτό και ζητάμε την κατανόηση των διερχομένων οδηγών. Οι εργασίες έχουν προχωρήσει σημαντικά. Έχει αποκατασταθεί – με καθαρισμό και επέκταση – ένα ακόμη τεχνικό έργο που δημιουργούσε πρόβλημα στην παροχέτευση των ομβρίων υδάτων. Αποκαταστάθηκε επίσης το υπόστρωμα του δρόμου με τα ενδεδειγμένα υλικά και η πορεία πλέον συνεχίζεται σύμφωνα με το πρόγραμμα. Πρόκειται για μια απαραίτητη τεχνική επέμβαση, η οποία υλοποιείται από την αρμόδια Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης με την συνεργασία των τοπικών αρχών και τον συντονισμό του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη. Είμαι βέβαιος ότι το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει απόλυτα την τοπική κοινωνία αλλά και τους επισκέπτες της περιοχής. Συνεχίζουμε.».

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Σκουλάς, μαζί με τον Δήμαρχο Φαιστού, τον Αντιπεριφερειάρχη Λάμπρο Καμπουράκη και την εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλο Έφη Κουτεντάκη είχαν παρευρεθεί και στην έναρξη των εργασιών στο συγκεκριμένο σημείο.

Οι εργασίες στο τμήμα της εθνικής οδού 97 Ηράκλειο – Αγ. Γαλήνη, μεταξύ Μοιρών και Τυμπακίου, θα συνεχιστούν όλο τον Ιούλιο, με την κυκλοφορία να διεξάγεται εναλλάξ ανά ρεύμα, με την χρήση φαναριών και προσωπικού ασφαλείας. Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να τηρούν την εγκεκριμένη εργοταξιακή σήμανση.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«Μην με αφήνεις πίσω – Don’t Leave...

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τη νόσο Alzheimer. Με...

Επίσκεψη της Ελένης Μαράκη-Μπελαδάκη, Εντεταλμένης Συμβούλου Παιδείας...

Η Εντεταλμένη Σύμβουλος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης της...

«Μην με αφήνεις πίσω – Don’t Leave...

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τη νόσο Alzheimer. Με...

Επίσκεψη της Ελένης Μαράκη-Μπελαδάκη, Εντεταλμένης Συμβούλου Παιδείας...

Η Εντεταλμένη Σύμβουλος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης της...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Λιποπρωτεΐνη(a) [Lp(a)]: Ένας υποτιμημένος καρδιαγγειακός παράγοντας κινδύνου

*Το άρθρο υπογράφει η Δρ. Χρυσούλα Φραγκιαδάκη, Καρδιολόγος, Ιατρός ΕΣΥ. Πόσες...

Καινοτόμος ξενάγηση κωφών με τεχνολογία ΙΤΕ

Μοναδική παγκοσμίως και εφαρμόζεται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης. Το καινοτόμο...

Συντάξεις: Πόσο αυξάνονται από την 1η Ιανουαρίου 2026 – Αναλυτικά παραδείγματα

Ποιοι συνταξιούχοι θα πάρουν μισή αύξηση και ποιοι ολόκληρη. Περισσότερο...

ΓΣΕΕ: Ομόφωνη απόφαση για 24ωρη Πανελλαδική Απεργία την 1η Οκτωβρίου

Η Ολομέλεια της Διοίκησης της ΓΣΕΕ αποδέχθηκε ομόφωνα την...