Ν. Ανδρουλάκης: Δεν θα ρωτάτε εμάς «με ποιους θα πάτε», θα ρωτάτε τους άλλους αν θα έρθουν μαζί μας

Ημερομηνία:

Συναντώ παντού πάρα πολλά μέλη και φίλους της παράταξής μας, απλούς ψηφοφόρους αλλά και ανθρώπους που είχαν απομακρυνθεί από την πολιτική, οι οποίοι ζητούν να υπάρξει μια προοδευτική, ρεαλιστική λύση στο πολιτικό σύστημα. Γι’αυτό είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος, ότι αν προχωρήσουμε με ανανέωση, ενότητα, πολιτική αυτονομία, θα έχουμε μια πολύ μεγάλη προοπτική», τόνισε ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό Open και τη δημοσιογράφο Φαίη Μαυραγάνη.

Απαντώντας στο ερώτημα «με ποιους θα πάτε και με ποιους δεν θα πάτε», ο κ. Ανδρουλάκης εξέφρασε την άποψη ότι «το να συζητάμε δημοσκοπικά, πώς θα κυβερνήσει ένα κόμμα μετά από έναν χρόνο, είναι απόλυτη περιφρόνηση στον ελληνικό λαό που δεν έχει ψηφίσει. Όταν λέμε “πώς θα κυβερνήσω” σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, σημαίνει ότι έχεις αποδεχτεί ότι θα είσαι μια παράταξη του 8-9%, του 10% όπως δίνουν σήμερα οι δημοσκοπήσεις», υπογράμμισε.

Η εκτίμηση του κ. Ανδρουλάκη, είναι ότι «εάν το ποσοστό μας είναι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, αυτό το δίλημμα θα σπάσει. Δεν θα ρωτάτε εμάς “με ποιους θα πάτε”, θα ρωτάτε τους άλλους αν θα έρθουν μαζί μας».

Τέλος, φιλοδοξία του κ. Ανδρουλάκη, είναι «οι σημερινές εικόνες των δημοσκοπήσεων που δείχνουν μια κλιμακούμενη ανοδική τάση, να γίνουν πολύ μεγαλύτερες και την ώρα της λαϊκής ετυμηγορίας». Έτσι, «η Δημοκρατική Παράταξη και το ΠΑΣΟΚ θα είναι πρωταγωνιστές στο πολιτικό σύστημα, το πιστεύω απολύτως».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

“Το κόκκινο νήμα – Υγεία, Κοινωνία, Πολιτική”:...

Tη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου. Το βιβλίο του Ανδρέα Ξανθού με...

Νέο στοιχείο στη δίκη για τον θάνατο...

Συνεχίζεται σήμερα (19/01) η πολύκροτη δίκη για την υπόθεση...

“Το κόκκινο νήμα – Υγεία, Κοινωνία, Πολιτική”:...

Tη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου. Το βιβλίο του Ανδρέα Ξανθού με...

Νέο στοιχείο στη δίκη για τον θάνατο...

Συνεχίζεται σήμερα (19/01) η πολύκροτη δίκη για την υπόθεση...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων σε συνθήκες ακραίων καιρικών φαινομένων

Η ΓΣΕΕ υπενθυμίζει ότι, σε συνθήκες ακραίων καιρικών φαινομένων,...

Δήμος Μυλοποτάμου: Διανομή ειδών παντοπωλείου

Ο Δήμος Μυλοποτάμου (Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού...

Επιχορήγηση μελών Επιμελητηρίου Χανίων για την συμμετοχή τους στην Food Expo 2026.

Το Επιμελητήριο Χανίων έχοντας ως βασική του προτεραιότητα την...