Νυχτερινές εργασίες διαγράμμισης διαβάσεων πεζών στην πόλη του Ηρακλείου

Ημερομηνία:

Ξεκίνησαν οι νυχτερινές εργασίες αναδιαγράμμισης των διαβάσεων πεζών οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε όλο το οδικό Δημοτικό δίκτυο του Δήμου Ηρακλείου για την αναβάθμιση του δικτύου και την διασφάλιση της ασφάλειας πεζών και οχημάτων.

Οι εργασίες ξεκίνησαν ήδη στη Λεωφόρο Κνωσού και πρόκειται να πραγματοποιηθούν σε όλες τις κεντρικές οδικές αρτηρίες της πόλης και των Δημοτικών Κοινοτήτων κατά τις νυκτερινές ώρες από τις 23:00 μέχρι το πρωί για να αποφευχθεί η κυκλοφοριακή επιβάρυνση.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Τμήματος Κυκλοφορίας και Συγκοινωνιών της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Υποδομών και Βιώσιμης Κινητικότητας, οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν σε δύο φάσεις κατά μήκος κάθε δρόμου έτσι ώστε να μην διακόπτεται η κυκλοφορία αλλά να διεξάγεται από το υπόλοιπο τμήμα της οδού.
Η Δημοτική Αρχή ζητά την κατανόηση των δημοτών, λόγω της αναγκαιότητας των παραπάνω εργασιών και επισημαίνει στους οδηγούς να συμβουλεύονται τις σημάνσεις που καθορίζουν τις πορείες των οχημάτων.
Οι διαγραμμίσεις στις διαβάσεις πεζών εντάσσονται στο έργο «Εργασίες συντήρησης οριζόντιας σήμανσης – υποομάδα Α2- σήμανση – Ασφάλεια».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κλειστοί θα παραμείνουν οι Δήμοι όλης της...

Διαμαρτυρία της ΚΕΔΕ για την οικονομική ασφυξία των Δήμων. Κλειστοί...

(ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ) Τραγωδία στο φαράγγι του...

Οι διασώστες της ΕΜΑΚ ήταν για ώρες μαζί του. Στα...

Κλειστοί θα παραμείνουν οι Δήμοι όλης της...

Διαμαρτυρία της ΚΕΔΕ για την οικονομική ασφυξία των Δήμων. Κλειστοί...

(ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ) Τραγωδία στο φαράγγι του...

Οι διασώστες της ΕΜΑΚ ήταν για ώρες μαζί του. Στα...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κλειστοί θα παραμείνουν οι Δήμοι όλης της χώρας την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου

Διαμαρτυρία της ΚΕΔΕ για την οικονομική ασφυξία των Δήμων. Κλειστοί...

Μυτιλήνη: Έκλεισαν το λιμάνι οι αγρότες – Χωρίς επιβάτες αναχώρησε το πλοίο της γραμμής

Εκτός πλοίου έμειναν 160 επιβάτες. Χωρίς επιβάτες και οχήματα αναχώρησε...

Νέος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος με 61,29%

Στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών φέτος συνολικά στον β΄ γύρο...