Ο Δήμος Χερσονήσου βράβευσε τους επιτυχόντες για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Ημερομηνία:

Σε μία ξεχωριστή τελετή και σε κλίμα αισιοδοξίας, με πολλά χαμόγελα και περηφάνια πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια τελετή βράβευσης των μαθητών των Λυκείων του Δήμου Χερσονήσου που εισήχθησαν το 2019 σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης από το δημοτικό Ίδρυμα Έλλη Αλεξίου.

Σε μια συγκινητική τελετή, παρουσία των οικογενειών τους, 180 μαθητές που ξεχώρισαν φέτος με τις επιδόσεις τους στις Πανελλήνιες εξετάσεις, βραβεύθηκαν την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019 στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του δημοτικού καταστήματος Μαλίων.

Παρουσία του Δημάρχου Χερσονήσου κ. Γιάννη Σέγκου, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργου Χειρακάκη, των κ.κ. Αντιδημάρχων Κώστα Αναστασάκη, Εμμανουήλ Ανυφαντάκη και Κώστα Ζαχαριουδάκη, του προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, Γιάννη Μηλάκη και του προέδρου του Ιδρύματος Έλλη Αλεξίου, Γιάννη Πατεράκη έγινε η απονομή μεταλλίων και επαίνων σε όλα τα παιδιά, ενώ οι τέσσερις μαθητές που είχαν τον υψηλότερο βαθμό επίδοσης σε κάθε πεδίο έλαβαν επιπλέον ένα φορητό υπολογιστή.

Ήταν μια βραδιά την οποία πλαισίωσε μελωδικά η Χορωδία Μαλίων, μια εκδήλωση που ανταποκρίνεται στη βούληση του Ιδρύματος για επιβράβευση της προσπάθειας των νέων στην κατάκτηση της γνώσης, αλλά και της αριστείας.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο: Χριστούγεννα με διακριτική αισθητική και ανθρώπινο...

Σε ήπιους και ζεστούς τόνους κινείται φέτος ο χριστουγεννιάτικος...

Το μήνυμα του Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας Βασίλη...

«Τα Χριστούγεννα μας καλούν να στραφούμε ξανά στις αξίες...

Ηράκλειο: Χριστούγεννα με διακριτική αισθητική και ανθρώπινο...

Σε ήπιους και ζεστούς τόνους κινείται φέτος ο χριστουγεννιάτικος...

Το μήνυμα του Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας Βασίλη...

«Τα Χριστούγεννα μας καλούν να στραφούμε ξανά στις αξίες...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

«Ελληνική τραγωδία»: Οι φώκιες Monachus monachus κρύβονται σε σπηλιές για να γλυτώσουν από τους τουρίστες

Η μεσογειακή φώκια Μονάχους μονάχους, ένα από τα σπανιότερα...

Η Κρήτη στους “must go” προορισμούς του Condé Nast Traveler για το 2026

Δύο καθιερωμένοι, ελληνικοί προορισμοί, η Κρήτη και η Πελοπόννησος...

Ελληνικός τουρισμός: Ρεκόρ αφίξεων το 2025 και νέες προκλήσεις για το μέλλον

Η ισχυρή άνοδος της παγκόσμιας ταξιδιωτικής ζήτησης, σε συνδυασμό...

Χειμερινές διακοπές με voucher κοινωνικού τουρισμού της ΔΥΠΑ

Για τους παρόχους τουριστικών καταλυμάτων, οι τιμές επιδότησης παραμένουν...