Πολιτική δραστηριότητα της Τομεακής Επιτροπής Χανίων του ΚΚΕ

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ, οργανώνει σειρά περιοδειών το επόμενο διάστημα. Ο στόχος είναι να φτάσει παντού το κάλεσμα αγωνιστικής συμπόρευσης με το ΚΚΕ, σε μια περίοδο όπου το κύμα ακρίβειας τσακίζει το λαϊκό εισόδημα και η διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση έχει οδηγήσει το Νοσοκομείο Χανίων και συνολικά τις δομές Υγείας στον Νομό να βρίσκονται στα όρια τους.

Συγκεκριμένα:
Την Τρίτη στις 11π.μ , θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στους εργαζόμενους στην διανομή, με επικεφαλής τον Γιώργο Μπυράκη, μέλος του Τ.Γ της Τομεακής Επιτροπής Χανίων του ΚΚΕ
Την Τρίτη στις 6 μ.μ στα χωριά του πρώην Δήμου Κρυονερίδας, με επικεφαλής τον Γιώργο Λεκάκη στελέχους του ΚΚΕ

Την Τρίτη στις 6μ.μ στο Γήπεδο Χανίων με επικεφαλής τον Δημήτρη Ανθούση, μέλος του Τ.Γ της Τομεακής Επιτροπής Χανίων του ΚΚΕ και δημοτικό Σύμβουλο Πλατανιά
Την Τετάρτη στις 11 π.μ στο Κ.Υ Χανίων (πρώην ΙΚΑ), με επικεφαλής τον Σπύρο Αγριμάκη, γραμματέα της Τομεακής Επιτροπής Χανίων του ΚΚΕ.

Την Τετάρτη στις 1:30 μ.μ στην ΑΕΝ, με επικεφαλής τον Γιώργο Μπυράκη, μέλος του Τ.Γ της Τομεακής Επιτροπής Χανίων του ΚΚΕ.
Την Πέμπτη στις 3:30 μ.μ στο ΤΟΜΥ (Παλιό Νοσοκομείο) με επικεφαλής τον Σταμάτη Μαμάκα, μέλος του Τ.Γ της Τομεακής Επιτροπής Χανίων του ΚΚΕ και μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.
Την Παρασκευή στις 6μ.μ σε χωριά του πρώην Δήμου Αρμένων με επικεφαλής τον Νικήτα Μελισσάκη, μέλος του Τ.Γ της Τομεακής Επιτροπής Χανίων του ΚΚΕ και Δημοτικό Σύμβουλο Αποκορώνου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.