Προσοχή: Άστατος ο καιρός σε όλη την χώρα – Η πρόβλεψη του Γιάννη Καλλιάνου

Προσοχή: Άστατος ο καιρός σε όλη την χώρα – Η πρόβλεψη του Γιάννη Καλλιάνου

Νέα επιδείνωση του καιρού στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Ο καιρός θα είναι αστατος στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, συγκεκριμένα και Ιόνιο, και στα ηπειρωτικά τμήματα από την Πελοπόννησο μέχρι και την Θράκη, καθώς και στις περισσότερες περιοχές του Αιγαίου θα βρέχει κατά διαστήματα.

Εντονότερες θα είναι οι βροχοπτώσεις στα Επτάνησα, και σε περιοχές της δυτικής ηπειρωτικής χώρας, στην Ήπειρο, την ορεινή και δυτική Θεσσαλία, την δυτική Στερεά, κεντροδυτική Στερεά, καθώς και στα κεντρό-δυτικότερα μέρη της Πελοποννήσου, που θα εκδηλώνονται και δυνατές σποραδικές καταιγίδες.

Από το ύψος της Σάμου, στην Ικαρία, στο θρακικό πέλαγος, βροχες και κατα τόπους καταιγίδες ενώ τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά αλλά και στο νότιο Αιγαίο θα σημειωθούν τοπικές βροχές.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 20 βαθμούς Κελσίου στα δυτικά ηπειρωτικά και στα Επτάνησα, στους 16 με 20 βαθμούς, τοπικά 21, στις υπόλοιπες ηπειρωτικές και νησιωτικές περιοχές της χώρας. Άνεμοι νοτιάδες εντάσεως 7-8 μποφόρ.

Στη Αττική, καταγίδες θα σημειωθούν όχι ιδιαίτερα έντονες, με τη θερμοκρασία από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, θα σημειωθούν, τοπικές βροχές ασθενούς έως και μέτριας εντάσεως, ενώ από το απόγευμα φαίνεται ότι θα ενταθούν οι βροχοπτώσεις σε όλη τη Μακεδονία και τη θερμοκρασία από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι άστατος με κατα τόπους έντονες καταιγίδες, θερμοκρασιακά στους 16- 20 από βορρά προς Νότο.

Την Κυριακή, ο καιρός θα επιδειχνωθει από το απόγευμα 16 με 21 βαθμούς Κελσίου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.