Ρέθυμνο : Τα Εργατικά Κέντρα συνεχίζουν τον αγώνα τους

Ημερομηνία:

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΡΟΔΟΥ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Μαζικές και με παλμό ήταν οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκαν στην Κρήτη Ρόδο και στην Πάτρα που οργάνωσαν τα πρωτοβάθμια σωματεία με την στήριξη των Εργατικών Κέντρων Κρήτης & Ρόδου και της Ομοσπονδίας Επισιτισμού Τουρισμού, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα, προς πάσα κατεύθυνση, ότι οι εργαζόμενοι δεν επαιτούν αλλά απαιτούν στήριξη στην απασχόληση, στήριξη στους εργαζόμενους της βαριάς βιομηχανίας της χώρας, αυτής του Τουρισμού.

Η προσπάθεια και οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν, όσο η Κυβέρνηση επιμένει να εξαγγέλλει ασαφή μέτρα, μέτρα που πετούν χιλιάδες εργαζομένους εκτός πλαισίου στήριξης, ενώ παγιώνει μια σειρά αντεργατικών μέτρων. Η μαζικότητα όμως των συγκεντρώσεων μας, δεν ενόχλησε μόνο Κυβερνώντες και Εργοδότες αλλά δημιούργησε και πανικό σε όλους αυτούς που επενδύουν στην διάσπαση και τον διχασμό. Δυστυχώς για άλλη μία φορά οι Συνδικαλιστές του ΚΚΕ που δεν είχαν καμία σχέση με τους Ξενοδοχοϋπάλληλους, «ξαναχτύπησαν», αυτή την φορά στα Χανιά, όπου προσπάθησαν να «χαλάσουν» την μαζική συγκέντρωση, βρίζοντας συναδέλφους.

Φυσικά πήραν το μήνυμα από τους ίδιους τους εργαζόμενους ότι δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να χρησιμοποιήσει την μαζικότητα και το κίνημα των εργαζομένων, για μικροπαραταξιακά και μικροπολιτικά συμφέροντα. Πιστεύουμε ότι οι εποχές που με την ανοχή των αρχών τραμπούκιζαν και συκοφαντούσαν έχουν περάσει .

Τα Εργατικά Κέντρα Κρήτης & Ρόδου, η Ομοσπονδία Επισιτισμού Τουρισμού, καθώς και πρωτοβάθμια σωματεία καταδικάζουν σύσσωμα, την άλλη μία φορά διασπαστική προσπάθεια των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ, των οποίων η ανυπαρξία τους φάνηκε όλη αυτή την περίοδο της υγειονομικής και οικονομικής κρίσης.

ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΡΟΔΟΥ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΒΟΡΓΙΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΙΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΝΙΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΑΝΩΛΙΚΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΠΟΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΟΔΟΥ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΟΤΖΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ....

13 Δεκεμβρίου 2025 Το απόγευμα του Σαββάτου, 13ης Δεκεμβρίου 2025,...

Κρήτη: Περιπλανιόταν μόνο του τρίχρονο παιδί –...

Η μητέρα συνελήφθη καθώς τα παιδιά βρέθηκαν μόνα και...

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ....

13 Δεκεμβρίου 2025 Το απόγευμα του Σαββάτου, 13ης Δεκεμβρίου 2025,...

Κρήτη: Περιπλανιόταν μόνο του τρίχρονο παιδί –...

Η μητέρα συνελήφθη καθώς τα παιδιά βρέθηκαν μόνα και...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τάσος Λειβαδίτης: Ο ποιητής της βαθιάς ανθρωπιάς

Μίλησε για τον έρωτα και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια με...

Ανατροπή στο Εφετείο Κρήτης: Αθώωση του 71χρονου για την υπόθεση βιασμών στον Γιάννη

Ομόφωνα αθώο έκρινε το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Κρήτης τον...

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο μπλόκο της Νίκαιας – Τα επόμενα βήματα και οι αποφάσεις των αγροτών

Στην Πανελλαδική σύσκεψη των μπλόκων η απάντηση στην κυβέρνηση....