Ρέθυμνο:Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης σε οδικά τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου Μυλοποτάμου

Ημερομηνία:

Ξεκίνησαν από την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης οι εργασίες αποκατάστασης σε οδικά τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου Μυλοποτάμου προϋπολογισμού 968.000 Ευρώ

Από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, ανακοινώνεται ότι στο τμήμα της Επαρχιακής οδού 27, Σταυρός Μπαλί στον Δήμο Μυλοποτάμου, σύμφωνα με την υπ. αρ. 188/2023 απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία οχημάτων, λόγω κατολισθήσεων και βροχοπτώσεων ώστε να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα.
Η Υπηρεσία πρόκειται να προχωρήσει στο έργο «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΟΔΙΚΩΝ ΥΠΟ¬ΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟ¬ΜΕΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΡΕΘΥΜΝΗΣ». Υποέργο 143ο (νέο): «ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ ΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ Ε.Ο. 13, 22, 27 και 29 ΝΟΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ», προϋπολογισμού 968.000 Ευρώ, το οποίο δημοπρατήθηκε στις 25-4- 2023 και βρίσκεται στην διαδικασία συμβασιοποίησης.
Παρακαλούνται οι οδηγοί να λαμβάνουν υπόψη τους την σήμανση και να σεβαστούν την απα¬γόρευση αυτή, καθώς διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού από πτώσεις βράχων. Η κυ¬κλοφορία των οχημάτων από Μελιδόνι Εξάντη προς το Μπαλί θα γίνεται μέσω της Εθνικής Οδού Ρεθύμνου-Ηρακλείου. Η κυκλοφορία από Μπαλί προς Εξάντη – Μελιδόνι κλπ θα γίνεται μέσω του κόμβου Πανόρμου.

H Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, δήλωσε σχετικά:
« Αυτή τη στιγμή η αρμόδια Υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων έχει ξεκινήσει εργασίες για την αποκατάσταση ζημιών, που προκλήθηκαν από βραχοπτώσεις και κατολισθήσεις σε διάφορα σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου του Δήμου Μυλοποτάμου, με εργολαβία ύψους 968.000 Ευρώ. Οπωσδήποτε το επόμενο διάστημα θα υπάρξει μία ταλαιπωρία των διερχομένων λόγω της αλλαγής κυκλοφορίας, όμως οι παρεμβάσεις πρέπει να γίνουν με προσοχή, ώστε πλέον να μην τίθεται θέμα οδικής ασφάλειας για όσους μετακινούνται στα εν λόγω τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Πρόσκληση για Άθληση στον Κήπο του Ρεθύμνου

Ελάτε να γυμναστούμε μαζί κάθε Τετάρτη αναφέρει ο Συλλογος...

Ο θρυλικός Μικ Τζάγκερ στο Ρέθυμνο –...

Μια ξεχωριστή επίσκεψη δέχθηκε το Μουσείο Αρχαίας Ελεύθερνας, καθώς...

Πρόσκληση για Άθληση στον Κήπο του Ρεθύμνου

Ελάτε να γυμναστούμε μαζί κάθε Τετάρτη αναφέρει ο Συλλογος...

Ο θρυλικός Μικ Τζάγκερ στο Ρέθυμνο –...

Μια ξεχωριστή επίσκεψη δέχθηκε το Μουσείο Αρχαίας Ελεύθερνας, καθώς...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πρόσκληση για Άθληση στον Κήπο του Ρεθύμνου

Ελάτε να γυμναστούμε μαζί κάθε Τετάρτη αναφέρει ο Συλλογος...

Προσωπικός Αριθμός: Τι θα γίνει σε όσους δεν προχωρήσουν στην ενεργοποίηση του

Ποια είναι τα βήματα. Μια νέα εποχή στην ταυτοποίηση ξεκινά...

«Έρχονται τα χειρότερα» λέει συγγενής της μίας οικογένειας στα Βορίζια

Τι αναφέρουν κάτοικοι του χωριού μετά το αιμοτοκύλισμα. Ο 90χρονος...

Ξυπνάτε στις 3 κάθε πρωί; Το κόλπο που υπόσχεται να κοιμηθείτε ξανά αμέσως

Εάν ξυπνάτε κάθε πρωί από τα χαράματα και αγωνίζεστε...