Σε εξέλιξη η μεταφορά των «αρνητικών» επιβατών από το πλοίο “Ελευθέριος Βενιζέλος”

Ημερομηνία:

Ξεκίνησε στις 7 το απόγευμα η μεταφορά σε ξενοδοχεία των επιβατών του πλοίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» που βρέθηκαν αρνητικοί στον κορωνοϊό. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί αργά το βράδυ.

Όπως είπε νωρίτερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, επί 382 επιβατών, 121 ήταν θετικοί στον ιό δύο νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο και 119 παραμένουν στο πλοίο, όπου και θα παραμείνουν σε καραντίνα για 14 ημέρες και επιπλέον 14 μέρες ακόμα, ώστε να εξασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρχει το οποιοδήποτε πρόβλημα.

Όπως ανέφερε, όλων η υγεία είναι εξαιρετική και δεν εμφανίζουν συμπτώματα της νόσου.

Από τους υπόλοιπους 261 που βρέθηκαν αρνητικοί, 31 Έλληνες υπήκοοι θα παραμείνουν στο πλοίο ως πλήρωμα υποστήριξης με δική τους αίτηση και σε συνεννόηση με την πλοιοκτήτρια εταιρία. Οι υπόλοιποι θα μεταφερθούν σε τρία ξενοδοχεία.

Η διαδικασία μεταφοράς τους θα ολοκληρωθεί σήμερα το βράδυ. Ολοι θα παραμείνουν σε καραντίνα για 14 ημέρες.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Νταντάδες της γειτονιάς: Ποιοι μπορούν να λάβουν...

Από τον Μάρτιο του 2026 το πρόγραμμα «Νταντάδες της...

Ήπιος καιρός στην Κρήτη και την υπόλοιπη...

Η Κρήτη θα έχει ήπιες καιρικές συνθήκες αύριο Τρίτη...

Νταντάδες της γειτονιάς: Ποιοι μπορούν να λάβουν...

Από τον Μάρτιο του 2026 το πρόγραμμα «Νταντάδες της...

Ήπιος καιρός στην Κρήτη και την υπόλοιπη...

Η Κρήτη θα έχει ήπιες καιρικές συνθήκες αύριο Τρίτη...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related