Στέφανος Τσιτσιπάς: Ετοιμάζεται για τη μάχη της ζωής του – Στήνουν γιγαντοοθόνη στο χωριό του!

Ημερομηνία:

Τη μάχη της ζωής του ετοιμάζεται να δώσει την Κυριακή ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος για πρώτη φορά στην καριέρα του θα αγωνιστεί σε τελικό Γραν Σλαμ. Το μόνο που χωρίζει τον κορυφαίο έλληνα τενίστα από το τρόπαιο του Roland Garros είναι… ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο 23χρονος Στέφανος Τσιτσιπάς, η ανερχόμενη δύναμη του παγκόσμιου τένις θα τεθεί αντιμέτωπος με έναν από τους εν ενεργεία θρύλους του αθλήματος, τον Σέρβο πολυνίκη Νόβακ Τζόκοβιτς με στόχο το πολυπόθητο έπαθλο.

Μαζί του ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα έχει ολόκληρη την Ελλάδα. Ωστόσο… λίγο περισσότερο θα πανηγυρίζουν κάθε γκέιμ στο χωριό Προάστιο της Καρδίτσας.

Το MEGA στο χωριό του Στέφανου Τσιτσιπά
Το MEGA βρέθηκε στα πάτρια εδάφη του Στέφανου Τσιτσιπά και μίλησε με τους κατοίκους.

Μάλιστα, βρέθηκε στην ταβέρνα όπου θα στηθεί γιγαντοοθόνη ώστε αύριο να παρακολουθήσουν οι συντοπίτες του Στέφανου Τσιτσιπά τον μεγάλο τελικό.

H Γεωργία Βαίτση, ιδιοκτήτρια της ταβέρνας, μίλησε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του MEGA.

«Είμαστε πανέτοιμοι να δούμε τον μεγάλο Στέφανο. Τον στηρίζουμε, είμαστε περήφανοι για αυτόν. Είναι ένα παιδί με ήθος» σημείωσε η κυρία Βαίτση, ενώ όπως είπε, στον Στέφανο αρέσουν τα αρνήσια παϊδάκια που σερβίρει στο μαγαζί της.

Από τα γήπεδα της Γλυφάδας στην κορυφή του κόσμου – To MEGA βρέθηκε εκεί που ξεκίνησαν όλα!
Παράλληλα, το MEGA βρέθηκε στον Όμιλο Αντισφαίρισης Γλυφάδας, εκεί όπου ξεκίνησε να παίζει τένις ο Στέφανος Τσιτσιπάς αλλά και στο χωμάτινο γήπεδο στο Καβούρι που έκανε μικρός προπονήσεις.

Το MEGA βρέθηκε στο σημείο που… ξεκίνησαν όλα για τον κορυφαίο έλληνα τενίστα. Ο Γιώργος Σπηλιόπουλος, που ήταν ο πρώτος προπονητής του Στέφανου, μιλά αποκλειστικά στο MEGA.

Όπως λέει ο πρώτος προπονητής του, ο Στέφανος έφευγε πάντα τελευταίος από το γήπεδο.

Από μικρός δήλωνε πως αγαπημένος του τενίστας είναι ο Ρότζερ Φέντερερ. Τότε, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν ένας πιτσιρικάς που δεν τολμούσε καν να πει ότι ονειρευόταν να μοιάσει το είδωλο του. Ο ίδιος πιτσιρικάς δεν έμεινε απλά στη φαντασίωση, αλλά το έβαλε σκοπό της ζωής του.

Σεμνό, αφοσιωμένο και εργατικό τον χαρακτηρίζουν όλοι όσοι τον γνωρίζουν και έχουν παίξει μαζί του. Όπως και ο συναθλητής του , φίλος του και γνωστός τενίστας, Θόδωρος Αγγελίνος.

Η πορεία του Στέφανου έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό μομέντουμ για το άθλημα στη χώρα μας και έχει βάλει το τένις σε όλα τα σπίτια των Ελλήνων, μικρών και μεγάλων.

Ο μεγάλος στόχος του Έλληνα τενίστα, όπως έχει δηλώσει και σε συνέντευξή του είναι να μπει το όνομά του στο Hall of fame. Γιατί στις καρδιές μας είναι ήδη το Νο1.

Γράψτε το σχόλιό σας

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Πέθανε ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής...

Υπήρξε μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού...

Άρσεναλ – Ατλέτικο Μαδρίτης 4-0: Επίδειξη δύναμης...

Ούτε ένα, ούτε δύο. Τέσσερα γκολ έβαλε η Άρσεναλ...

Πέθανε ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής...

Υπήρξε μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού...

Άρσεναλ – Ατλέτικο Μαδρίτης 4-0: Επίδειξη δύναμης...

Ούτε ένα, ούτε δύο. Τέσσερα γκολ έβαλε η Άρσεναλ...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Βορίζια: Συνελήφθη ο γαμπρός του Φανούρη Καργάκη για παράβαση του νόμου περί όπλων

Oι αρχές θα εξετάσουν ενδεχόμενη εμπλοκή του στο μακελειό Συνελήφθη...

Τοποθετούνται τα νέα φωτιστικά σώματα και οι σχάρες των δένδρων στην πλατεία Ελευθερίας

Αυτοψία στις εργασίες από τον Δήμαρχο Ηρακλείου Αυτοψία στις εργασίες...

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων πρωτοπόρος στη βιωσιμότητα στην Ελλάδα

Από 10 έως 14 Νοεμβρίου δράσεις & εκπαιδευτικά προγράμματα...

Στο συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός

Στο ετήσιο τακτικό συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας...