Στην Αθήνα ο Δήμαρχος Ρεθύμνης και Πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης

Ημερομηνία:

Στην Αθήνα θα μεταβεί την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Μαρινάκης προκειμένου να συμμετάσχει στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβούλιο της ΚΕΔΕ.
Στη διάρκεια της συνεδρίασης θα συζητηθεί η μελέτη που εκπονήθηκε από την ΚΕΔΕ, την ΕΔΕΥΑ και την ΕΕΤΑΑ, η οποία αφορά στον ολιστική πρόταση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τη διαχείριση του συνόλου των υδάτων.
Όπως έχει ήδη αναφερθεί, η ΚΕΔΕ σε συνεργασία με την ΕΔΕΥΑ και την ΕΕΤΑΑ, είχε δεσμευτεί να εκπονήσει τη συγκεκριμένη μελέτη, η οποία περιλαμβάνει τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που διασφαλίζουν τη βιωσιμότητα των ΔΕΥΑ και την αντιμετώπιση των συναφών προβλημάτων των μικρών Δήμων, πριν να κατατεθεί το σχετικό νομοσχέδιο από το ΥΠΕΝ.
Μετά την εξέταση των παραμέτρων της και την έγκριση της στο πλαίσιο της προσεχούς συνεδρίασης της ΚΕΔΕ, θα κατατεθεί στα αρμόδια υπουργεία Εσωτερικών και Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
Γι’ αυτό το θέμα άλλωστε έχει προγραμματιστεί την Τετάρτη 3 Απριλίου, στην Αθήνα, συνάντηση εκπροσώπων της ΚΕΔΕ και της ΕΔΕΥΑ με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Θ. Σκυλακάκη και τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Θ. Λιβάνιο, στην οποία θα συμμετάσχει ο Δήμαρχος Ρεθύμνης ως Πρόεδρος της ΕΔΕΥΑ.
Ο Δήμαρχος θα επιστρέψει στο Ρέθυμνο την Πέμπτη 28 Μαρτίου και κατά τη διάρκεια της απουσίας του θα τον αναπληρώνει ο Αντιδήμαρχος κ. Λαχνιδάκης Δημήτρης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά:ΠΑΖΑΡΙ Ανταλλαγής Προϊόντων από τη ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε....

Έχεις αντικείμενα που δεν χρειάζεσαι πια; Μην τα πετάς –...

Ο Σ.Ε.Α. Ν. Ρεθύμνου “Δότες Ζωής” συμμετέχει...

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Ρεθύμνου "Δότες Ζωής" συμμετέχει...

Χανιά:ΠΑΖΑΡΙ Ανταλλαγής Προϊόντων από τη ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε....

Έχεις αντικείμενα που δεν χρειάζεσαι πια; Μην τα πετάς –...

Ο Σ.Ε.Α. Ν. Ρεθύμνου “Δότες Ζωής” συμμετέχει...

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Ρεθύμνου "Δότες Ζωής" συμμετέχει...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δήμος Ηρακλέιου:Οι εξελίξεις στο θέμα της Υπηρεσίας Καθαριότητας Έκτακτα μέτρα στην αποκομιδή

Οι εξελίξεις στο θέμα της Υπηρεσίας Καθαριότητας Έκτακτα μέτρα στην...

Χανιά:ΠΑΖΑΡΙ Ανταλλαγής Προϊόντων από τη ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε. (ΟΤΑ)

Έχεις αντικείμενα που δεν χρειάζεσαι πια; Μην τα πετάς –...