Στο Υπουργείο Περιβάλλοντος για το Πάρκο Κυκλικής Οικονομίας ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός

Ημερομηνία:

Στην Αθήνα θα βρίσκεται την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Κώστα Βαρδαβά, προκειμένου να συμμετάσχουν στην σύσκεψη που έχει συγκαλέσει το Υπουργείο Περιβάλλοντος με θέμα: «Επιτάχυνση διαδικασιών έγκρισης της χρηματοδότησης της αδειοδότησης και της δημοπράτησης των Μονάδων Επεξεργασίας Απορριμμάτων».

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη 18/12/2019 κατατέθηκε από τον αρμόδιο φορέα, τον Ενιαίο Σύνδεσμο Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κρήτης (ΕΣΔΑΚ) η πρόταση χρηματοδότησης του έργου με τίτλο: «Υλοποίηση ώριμων έργων ανάκτησης ή/και διάθεσης αστικών αποβλήτων και κωδικό 14.6Ι.27.8.1.3 και αφορά στην Μονάδα Επεξεργασίας και Ανάκτησης (ΜΕΑ) των αστικών στερεών αποβλήτων των Δήμων Ηρακλείου και Μαλεβιζίου», στην πρόσκληση του ΕΠ ΥΜΕΠΕΡΑΑ του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Το έργο είναι ενταγμένο στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδιασμού του Δήμου Ηρακλείου για την δημιουργία Πάρκου Κυκλικής Οικονομίας στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο:«Η Αναπηρία στη Βιτρίνα» ‒ Η πόλη...

Για δύο εβδομάδες, το Ηράκλειο αλλάζει πρόσωπο. Η δράση «Η...

Εφιαλτικές στιγμές για μία γυναίκα: 32χρονος μπήκε...

Ο 32χρονος Αιγύπτιος επιχείρησε να μπει και στο σπίτι...

Ηράκλειο:«Η Αναπηρία στη Βιτρίνα» ‒ Η πόλη...

Για δύο εβδομάδες, το Ηράκλειο αλλάζει πρόσωπο. Η δράση «Η...

Εφιαλτικές στιγμές για μία γυναίκα: 32χρονος μπήκε...

Ο 32χρονος Αιγύπτιος επιχείρησε να μπει και στο σπίτι...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related