Στον ανακριτή η 63χρονη που χτύπησε σκύλο με το αυτοκίνητό της

Ημερομηνία:

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασε η 63χρονη που τραυμάτισε σκύλο με το ΙΧ στην περιοχή των Πατελλών το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης.

Όπως ήδη έχει αναφέρει το cretapost.gr η γυναίκα οδηγήθηκε το Μεγάλο Σάββατο ενώπιον του εισαγγελέα που της άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ενώ ζήτησε και έλαβε προθεσμία και σήμερα θα απολογηθεί στον ανακριτή.

Την ίδια ώρα η 63χρονη είναι συντετριμμένη και ισχυρίζεται, ότι δεν είχε καμία πρόθεση να κάνει κακό στο άτυχο ζώο αλλά όταν άκουσε τα ουρλιαχτά της ιδιοκτήτριας του σκύλου, πανικοβλήθηκε και για αυτό και έφυγε από το σημείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τις διώξεις της επιβλήθηκε και πρόστιμο ύψους 40.500 ευρώ για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ευζωίας ζώων συντροφιάς.

Υπενθυμίζεται ότι η 63χρονη οδηγός πάτησε εν ψυχρώ το σκυλάκι με το αυτοκίνητό της και το παρέσυρε τραυματίζοντας το σοβαρά, το οποίο χειρουργήθηκε και είναι εκτός κινδύνου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Αύριο η εκλογή του νέου Μητροπολίτη Κυδωνίας...

Τον νέο ποιμενάρχη της Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου θα...

Διακρίθηκε με 11 βραβεία στα Sports Marketing...

Δυναμική ήταν η παρουσία του ΟΠΑΠ, για ακόμη μια...

Αύριο η εκλογή του νέου Μητροπολίτη Κυδωνίας...

Τον νέο ποιμενάρχη της Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου θα...

Διακρίθηκε με 11 βραβεία στα Sports Marketing...

Δυναμική ήταν η παρουσία του ΟΠΑΠ, για ακόμη μια...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αυξημένος ο ρόλος της τεχνολογίας για την πρόληψη και την αντιμετώπιση πυρκαγιών

ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ DRONES ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΡΜΙΚΩΝ...

Στον «αέρα» και τα πολυδιαφημισμένα δωρεάν απογευματινά χειρουργεία

“Έξι μήνες τώρα, δεν έχουμε εισπράξει ούτε ένα ευρώ”...