Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης με τους Δημάρχους Φαιστού και Αγίου Βασιλείου

Ημερομηνία:

Με τους Δημάρχους Φαιστού Γρηγόρη Νικολιδάκη και Αγίου Βασιλείου Γιάννη Ταταράκη, συναντήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας του δήμου Φαιστού Γιάννης Φασομυτάκης και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτισμού και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγίου Βασιλείου Γιάννης – Νεκτάριος Χαραλαμπάκης.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το θέμα του δρόμου από την Αγία Γαλήνη προς τον Κόκκινο Πύργο. Για το συγκεκριμένο έργο ζητήθηκε η στήριξη του Περιφερειάρχη Κρήτης ώστε να προχωρήσει η χάραξη του δρόμου που αφορά στο τμήμα προς το Δήμο Φαιστού.
Να σημειωθεί πως έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα Leader το πρώτο τμήμα το οποίο βρίσκεται στα όρια του Δήμου Αγίου Βασιλείου, έχει μήκος 800 μέτρων και θα γίνει πεζόδρομος – ποδηλατόδρομος. Κοινός στόχος να προχωρήσει η χάραξη του δρόμου για να ακολουθήσει προετοιμασία και υλοποίηση έργου και για το υπόλοιπο τμήμα.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Υποβολή δικαιολογητικών για αποζημιώσεις από τα έντονα...

Η υποβολή των δικαιολογητικών θα γίνεται έως τις 6...

Ανεβαίνουν οι προσδοκίες για τη φετινή σεζόν:...

Οι κύριες αγορές που τροφοδοτούν την άνοδο των προκρατήσεων...

Υποβολή δικαιολογητικών για αποζημιώσεις από τα έντονα...

Η υποβολή των δικαιολογητικών θα γίνεται έως τις 6...

Ανεβαίνουν οι προσδοκίες για τη φετινή σεζόν:...

Οι κύριες αγορές που τροφοδοτούν την άνοδο των προκρατήσεων...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-header-ad
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τοξική ατμόσφαιρα: Ο αέρας των ελληνικών πόλεων γίνεται όλο και πιο επικίνδυνος

Τι δείχνουν τα στοιχεία. Ο αέρας που αναπνέουμε έχει γίνει...

Σπάνια εμφάνιση φάλαινας στις ελληνικές θάλασσες – Εντυπωσιακό βίντεο

Η εμφάνιση φάλαινας σε παράκτιες περιοχές της Ελλάδας αποτελεί...