Το καλοκαιρινό «ταξίδι» της Αναστασίας ξεκίνησε: Όλοι οι σταθμοί της sold out περιοδείας της

Η νεαρή τραγουδίστρια ανακοίνωσε πρόσφατα το ολοκληρωμένο καλοκαιρινό πρόγραμμα συναυλιών της, το οποίο περιλαμβάνει 53 προορισμούς!
Η Αναστασία θα είναι… παντού. Αυτός θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ο τίτλος του φετινού καλοκαιριού για το viral κορίτσι της ελληνικής δισκογραφίας!

Η Αναστασία βρίσκεται στην πιο παραγωγική στιγμή της καριέρας της! Τα τραγούδια της γίνονται επιτυχία μέσα σε λίγες ώρες, με πιο πρόσφατο παράδειγμα το «Σιγά Το Πράμα» που κυκλοφόρησε στις 29 Μαρτίου από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company, το οποίο μέσα σε χρόνο ρεκόρ έχει ξεπεράσει τις 7 εκατομμύρια προβολές στο YouTube!

Παράλληλα, όλοι οι χώροι που εμφανίζεται σε Ελλάδα και εξωτερικό γίνονται ταχύτατα sold out. Έτσι λοιπόν, και φέτος η Αναστασία θα πάει… παντού!

Η νεαρή τραγουδίστρια ανακοίνωσε πρόσφατα το ολοκληρωμένο καλοκαιρινό πρόγραμμα συναυλιών της, το οποίο περιλαμβάνει 53 προορισμούς!

Σε κάποιες από αυτές τις συναυλίες θα βρεθεί δίπλα στην σπουδαία Νατάσα Θεοδωρίδου, λίγους μήνες πριν συνεργαστούν στην Ακτή Πειραιώς, ενώ σε άλλες θα βρίσκεται μαζί της, η πολύ καλή της φίλη, Evangelia.

Η καλοκαιρινή περιοδεία της Αναστασίας περιλαμβάνει 7 χώρες από την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Γερμανία έως και την Αυστραλία!

Μερικές από τις εμφανίσεις που ξεχωρίζουν είναι αυτή ως headliner στο Waterboom Festival που θα διεξαχθεί στις 22 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ, καθώς και η εμφάνισή της στα MAD VMA στις 19 του ίδιου μήνα, αλλά και στο Athens Pride στις 15 Ιουνίου.

Το ταξίδι της Αναστασίας θα διαρκέσει πάνω 4 μήνες, αφού ξεκίνησε την 1η Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 19 Οκτωβρίου!

Ολόκληρο το πρόγραμμα περιοδείας της Αναστασίας

Μάλιστα, ενδεικτικό της αγάπης του κόσμου για τη νεαρή τραγουδίστρια είναι το γεγονός ότι πολλές από τις συναυλίες είναι ήδη sold out από τον Απρίλιο, με τους θαυμαστές της να περιμένουν πώς και πώς να τα… σπάσουν με το «Σημάδι», το «Μυστικό», το «Μη Μιλάς» και φυσικά με τις «Αμαρτίες» της!

Κι όλα αυτά είναι μόνο η αρχή για την Αναστασία, αφού «σιγά το πράμα… έχει να κάνει κάνει κι’ άλλα»!

Τα σχόλια είναι κλειστά.