Βέλιτς:«Πρέπει να παίζουμε με όλους τους αντιπάλους με την ίδια συνέπεια»

Ημερομηνία:

Δηλώσεις για το κυριακάτικο (29/9, 16.00)ματς με τον Πανακρωτηριακό έκανε ο προπονητής της Επισκοπής  Γιάσμινκο Βέλιτς

Ο Βόσνιος τεχνικός επεσήμανε τη σοβαρότητα με την οποία θα πρέπει να αντιμετωπίσουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του, το παιχνίδι αλλά και το γεγονός ότι θα πρέπει να τους διακρίνει μια αγωνιστική συνέπεια για τις υπόλοιπες 17 αγωνιστικές τουλάχιστον.

Αναλυτικά όσα ανέφερε 

«Παίζουμε ένα ματς στην έδρα μας που είναι εξίσου σημαντικό όπως όλα τα υπόλοιπα. Σημαντικό επίσης είναι ότι, έχουμε ξεκινήσει με θετικό αποτέλεσμα (στο «Ατσαλένιο») το πρωτάθλημα και τώρα παίζουμε στην έδρα μας. Έχουμε όμως άλλες 17 αγωνιστικές μπροστά μας. Πρέπει να παίζουμε με όλους τους αντιπάλους με την ίδια συνέπεια. Όλα τα παιγνίδια βέβαια έχουν τον δικό τους βαθμό δυσκολίας.

Είδαμε ότι ο Πανακρωτηριακός πάλεψε το ματς με τον Ηρόδοτο, μια ομάδα που έχει συμμετάσχει και στη Β’ Εθνική (σημερινή Super League 2) και, δέχθηκε το γκολ στο 80’ από στημένη φάση (απευθείας φάουλ).

Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει αν είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν έναν αντίπαλο που θα μας βάλει δύσκολα. Χρειάζεται συγκέντρωση και στα 90 λεπτά έτσι ούτως ώστε να ανταποκριθούμε στον μέγιστο βαθμό».

Σ’ ένα φιλικό προετοιμασίας τον περασμένο Αύγουστο, η Επισκοπή είχε συναντηθεί με τον Πανακρωτηριακό και τότε είχε επικρατήσει με 3-0. Μάλιστα τα γκολ εκείνα είχαν επιτευχθεί στο α’ ημίχρονο. Από τότε όμως ίσως να έχουν αλλάξει πολλά. Ο κόουτς επεσήμανε: 

«Κοιτάξτε, η Επισκοπή είναι ομάδα Γ’ Εθνικής του 8ου ομίλου. Ούτε Μπαρτσελόνα είναι, ούτε κάτι άλλο… Παίζουμε στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα και επιζητούμε τον σεβασμό και τη σοβαρότητα μα και τη συγκέντρωση 100% από τους ποδοσφαιριστές μας προκειμένου να επιτευχθεί ο σκοπός μας. Σκοπός μας είναι μεν η νίκη σε κάθε αγώνα αλλά, εφόσον κάνουμε όλα τα παραπάνω, ο στόχος μας θα είναι όλο και πιο κοντά».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Τρομερός Καραλής, πήρε το ασημένιο μετάλλιο στο...

Μανόλο πέρασε με την πρώτη τα 6.05μ. Ο Εμμανουήλ Καραλής...

Ο Ολυμπιακός δείχνει… εναλλακτική διαδρομή προς την...

Κυριαρχία στο δίποντο, ηγετικός Γουόκαπ και καθοριστικοί Φουρνιέ –...

Τρομερός Καραλής, πήρε το ασημένιο μετάλλιο στο...

Μανόλο πέρασε με την πρώτη τα 6.05μ. Ο Εμμανουήλ Καραλής...

Ο Ολυμπιακός δείχνει… εναλλακτική διαδρομή προς την...

Κυριαρχία στο δίποντο, ηγετικός Γουόκαπ και καθοριστικοί Φουρνιέ –...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ηράκλειο:«Ήχος ΕπΗγειος» Παρασκευή 3 και Σάββατο 4 Απριλίου, στις 21:00, στην Αίθουσα «Ανδρέας και Μαρία Καλοκαιρινού»

Μια μουσικοποιητική παράσταση εμπνευσμένη από τον αστείρευτο ποιητικό λόγο...

Κτηνοτροφία: Μπροστά στην τέλεια καταιγίδα ενόψει Πάσχα – Φόβοι για ελλείψεις

Η ευλογιά προβάτων και ο αφθώδης πυρετός «σαρώνουν» την...

Εορτολόγιο 26 Μαρτίου: Ποιοι γιορτάζουν

Ποιους Αγίους τιμά η Εκκλησία στις 26 Μαρτίου Εορτολόγιο 26...

Τουρισμός: Αγωνία για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή

«Πάγωμα» κρατήσεων και στάση αναμονής στην έναρξη της τουριστικής...