Ξεκινά απόψε το Φεστιβάλ «Τέχνη καθ’ οδόν» 2021 με Έκθεση Φωτογραφίας

Ημερομηνία:

Ξεκινά απόψε το Φεστιβάλ «Τέχνη καθ’ οδόν» 2021 με Έκθεση Φωτογραφίας
στην εξωτερική πλευρά του Πάρκου Γεωργιάδη –
Λιγότερες οι δράσεις λόγω COVID-19

Το «Τέχνη Καθ’ Οδόν», μια ιδέα των εθελοντών του Ηρακλείου που εξελίχθηκε σε ένα φεστιβάλ πόλης, ποιοτικό, πολυπολιτισμικό, χαρούμενο και δημιουργικό, ξεκινά απόψε Πέμπτη 19 Αυγούστου.
Η πανδημία COVID-19, τα περιοριστικά μέτρα με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας δεν άφησαν πολλά περιθώρια και φέτος. Μουσικές σκηνές, θέατρα, ζογκλέρ, εικαστικές δράσεις, που γέμιζαν πλατείες και γωνιές της πόλης, με ιδιαίτερη έμφαση στις εκτός κέντρου περιοχές ούτε και φέτος μπορούν να πραγματοποιηθούν. Ωστόσο το «Τέχνη Καθ’ Οδόν» προχωρά δυναμικά με λιγότερες δράσεις αλλά με ντόπιους και άξιους καλλιτέχνες που θα διατηρήσουν την εξαιρετική του ποιότητα.

Έτσι το «Τέχνη Καθ’ Οδόν» ξεκινά στις 19:30 με την έκθεση Φωτογραφίας «Μεταμόρφωση» από την ομάδα «Μαθήματα Φωτογραφίας Ρεθύμνου», η όποια θα πραγματοποιηθεί στην εξωτερική πλευρά του Πάρκου Γεωργιάδη. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου ενώ στο πλαίσιο του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν άλλες 14 εικαστικές παρεμβάσεις όπως φωτογραφική και εικαστική έκθεση, εργαστήρι ψηφιδωτού για παιδιά, εικαστική δράση στην περιπατητική διαδρομή των Ενετικών Τειχών καθώς και τοιχογραφίες.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μαγειρεύοντας με αγάπη για ανθρώπους που το...

Η Μαρία Βασιλάκη, εμπνεύστρια της εθελοντικής ομάδας «Δίπλα στον...

Στο Κυνοκομείο του Δήμου Ηρακλείου ο Αλέξης...

Εθελοντική στείρωση ζώων από κτηνίατρους μέλη του Παραρτήματος Κρήτης...

Μαγειρεύοντας με αγάπη για ανθρώπους που το...

Η Μαρία Βασιλάκη, εμπνεύστρια της εθελοντικής ομάδας «Δίπλα στον...

Στο Κυνοκομείο του Δήμου Ηρακλείου ο Αλέξης...

Εθελοντική στείρωση ζώων από κτηνίατρους μέλη του Παραρτήματος Κρήτης...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Επιστήμονες από την Αυστραλία στην Κρήτη για τα αποτυπώματα των 6 εκατ. ετών

Ερευνα για να αναγνωριστεί η αξία τους παγκοσμίως. Ομάδα επιστημόνων...

Δυο νέες καραβιες μεταναστών Νότια της Κρήτης

Νέες αφίξεις μεταναστών έγιναν νωρίς το πρωί του Σαββάτου...

«Άγγιξε» τους 40 βαθμούς η μέγιστη θερμοκρασία στην Κρήτη

Άγγιξε τους 40 βαθμούς η μέγιστη θερμοκρασία στα βόρεια...