Υποδοχή Ολυμπιακής Φλόγας στο Ρέθυμνο

Ημερομηνία:

Την Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 και ώρα 16:00, το Ρέθυμνο θα υποδεχθεί με κάθε επισημότητα την Ολυμπιακή Φλόγα που ξεκινώντας από την Αρχαία Ολυμπία θα καταλήξει μετά από ένα μεγάλο ταξίδι στο Παρίσι, όπου το προσεχές καλοκαίρι θα διεξαχθούν οι αγώνες της 33ης Ολυμπιάδας.

Για το σκοπό αυτό πραγματοποιήθηκε σύσκεψη την Τετάρτη 3 Απριλίου 2024 στο γραφείο πολιτισμού – αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνης όπου συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες της διοργάνωσης για τις εκδηλώσεις που θα κάνει η πόλη μας προκειμένου να υποδεχθεί με τις δέουσες τιμές την Ολυμπιακή Φλόγα.
Στην σύσκεψη συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι Ρεθύμνου, Αθλητισμού κ. Νίκος Προβιάς, Πολιτισμού κ. Μάνος Τσάκωνας, Περιβάλλοντος, Κυκλικής Οικονομίας και Ποιότητας Ζωής κ. Στέλιος Σπανουδάκης, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα Πρασίνου & Εθελοντισμού κ. Γιώργος Παπαδόσηφος, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σήφης Κοκολάκης, εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρεθύμνου και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Θα ακολουθήσει σειρά συσκέψεων προετοιμασίας για το μεγάλο αυτό γεγονός ενώ το πρόγραμμα εκδηλώσεων για την υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας στο Ρέθυμνο, θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ρέθυμνο:Τεράστια τα κενά εργαζομένων στον τουρισμό, καταγγελίες...

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΡΤΑ ΠΑΕΙ… ΠΕΡΙΠΑΤΟ: “ΚΟΒΟΥΝ” ΡΕΠΟ, ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ...

Ρέθυμνο : Μέσα στο Μάιο εγκαίνια στο...

ΈΧΟΥΝ ΠΡΟΣΚΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ -ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ – ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ -...

Ρέθυμνο:Τεράστια τα κενά εργαζομένων στον τουρισμό, καταγγελίες...

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΡΤΑ ΠΑΕΙ… ΠΕΡΙΠΑΤΟ: “ΚΟΒΟΥΝ” ΡΕΠΟ, ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ...

Ρέθυμνο : Μέσα στο Μάιο εγκαίνια στο...

ΈΧΟΥΝ ΠΡΟΣΚΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ -ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ – ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ -...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related