Ανώγεια: Αρνείται σθεναρά τον βιασμό ο 33χρονος – Τι φέρεται να κατέθεσε η 32χρονη στις αρχές

Ημερομηνία:

Αντιμέτωπος με την κατηγορία του βιασμού την οποία του απήγγειλε χθες η εισαγγελέας Ρεθύμνου είναι ο 33χρονος Ανωγειανός, ο οποίος κρατείται στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης και αύριο το πρωί θα κληθεί να απολογηθεί στην Ανακρίτρια

Αύριο η απολογία του στην ανακρίτρια Ρεθύμνου
Τι φέρεται να κατέθεσε η 32χρονη στις αστυνομικές Αρχές
Με σκυμμένο το κεφάλι ο 33χρονος Ανωγειανός που κατηγορείται για τον βιασμό μιας 32χρονης γυναίκας από την Αθήνα που την Κυριακή βρέθηκε στα Ανώγεια για να διασκεδάσει, πέρασε το απόγευμα της Δευτέρας το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Ρεθύμνου. Η Εισαγγελέας του άσκησε ποινική δίωξη για βιασμό, ενώ αμέσως μετά ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Τετάρτης.

Την ώρα που ο φερόμενος ως δράστης έδινε τις δικές του εξηγήσεις για το περιστατικό που διαπράχθηκε στα ορεινά Ανώγεια, μια ομάδα νέων από την Φεμινιστική Αλληλεγγύη Ηρακλείου που ήταν έξω από το δικαστικό μέγαρο, κρατώντας πανό φώναζε συνθήματα κατά της αποτρόπαιας πράξης του βιασμού.

Ο 33χρονος φέρεται να παραδέχτηκε στην εισαγγελέα την ερωτική συνεύρεση του με την 32χρονη, τονίζοντας ωστόσο, πως αυτό έγινε με την συναίνεση της γυναίκας, στο βαθμό που του επέτρεψε.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα η 32χρονη που ήταν στην Κρήτη με τον σύντροφο της για διακοπές, επισκέφθηκε τα Ανώγεια την Κυριακή. Το ζευγάρι βρέθηκε σε ταβέρνα της περιοχής, παρέα με ντόπιους, όπου ανάμεσα τους ήταν και ο 33χρονος.

Το βράδυ και ενώ η γυναίκα αισθάνθηκε αδιαθεσία έπειτα από την κατανάλωση ποσότητας αλκοόλ, ο 33χρονος προσφέρθηκε να την μεταφέρει στο κέντρο υγείας μιας και ο σύντροφός της φέρεται επίσης να ήταν σε κατάσταση μέθης, άρα ανήμπορος να τη βοηθήσει. Στην διαδρομή όμως, με βάση τα όσα φέρεται να κατέθεσε η γυναίκα, έπεσε θύμα βιασμού.

Οι γιατροί του Κέντρου Υγείας όταν εξέτασαν την 32χρονη διαπίστωσαν αρχικά πως δεν φορούσε εσώρουχο και πως έφερε ίχνη σεξουαλικής πράξης, ίσως και βιασμού. Άμεσα ενημέρωσαν τις αστυνομικές Αρχές, ενώ έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά της στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου έγινε και ιατροδικαστική εξέταση.

Η 32χρονη έπειτα από τον εφιάλτη που έζησε, δεν θέλησε να μεταβεί χθες στο Ρέθυμνο για να συμπληρωματική κατάθεση στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας, με συνέπεια να καταθέσει στις αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου και η κατάθεση της να διαβιβαστεί υπηρεσιακά στο Ρέθυμνο.

Η υπόθεση αυτή είναι η δεύτερη μέσα σε λίγες ημέρες που συγκλονίζει την Κρήτη, έπειτα από τον βιασμό μιας 19χρονης στα Χανιά με φερόμενο ως δράστη έναν 27χρονο. https://www.neakriti.gr/

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ρέθυμνο:Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν ...

Για τον ρεθεμνιώτικο αθλητισμό, αλλά και για την τοπική...

Plaza Beach House: Γιορτές με Θέα το...

Στην άκρη της γραφικής πόλης του Ρεθύμνου, εκεί όπου...

Ρέθυμνο:Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν ...

Για τον ρεθεμνιώτικο αθλητισμό, αλλά και για την τοπική...

Plaza Beach House: Γιορτές με Θέα το...

Στην άκρη της γραφικής πόλης του Ρεθύμνου, εκεί όπου...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ελληνικός τουρισμός: Μια Ferrari σε… χωματόδρομο

Ο ελληνικός τουρισμός και οι προοπτικές του στο επίκεντρο...

Εορτολόγιο 20 Δεκεμβρίου: Τιμάται ο Άγιος της Εκκλησίας που κατασπάραξαν τα λιοντάρια

Σήμερα, Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...

Ρέθυμνο:Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη»

Για τον ρεθεμνιώτικο αθλητισμό, αλλά και για την τοπική...

Plaza Beach House: Γιορτές με Θέα το Κρητικό Πέλαγος

Στην άκρη της γραφικής πόλης του Ρεθύμνου, εκεί όπου...