Η αποστολή του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς με τον Ατρόμητο (Pic)

Ημερομηνία:

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τη ρεβάνς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και ο Φατίχ Τερίμ πήρε στην αποστολή τους Παλάσιος και Σένκεφελντ.

Εκτός έμειναν οι Χουάνκαρ, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Βαγιαννίδης, Μάγκνουσον και Πάλμερ – Μπράουν.

Η ενημέρωση του ΠΑΟ:

«Πρόγραμμα στο γυμναστήριο του «Γ. Καλαφάτης» ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού το απόγευμα της Τρίτης. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Χουάνκαρ, Σπόραρ, Βέρμπιτς και θεραπεία οι Ιωαννίδης, Βαγιαννίδης, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για την αυριανή ρεβάνς Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Στη λίστα βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Κυριόπουλος, Ακαϊντίν».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μέσα σε μια μέρα άλλαξε η ώρα...

Από τις 9 το βράδυ πήγε στις 5 το...

Η ΠΑΕ ΟΦΗ τιμά τον κόσμο της:...

Με μια εντυπωσιακή ανάρτηση συνοδευόμενη από εικόνες που αποτυπώνουν...

Μέσα σε μια μέρα άλλαξε η ώρα...

Από τις 9 το βράδυ πήγε στις 5 το...

Η ΠΑΕ ΟΦΗ τιμά τον κόσμο της:...

Με μια εντυπωσιακή ανάρτηση συνοδευόμενη από εικόνες που αποτυπώνουν...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Φοινικούντα: Νέα πρόσωπα στο «κάδρο» της ανακρίτριας για το διπλό φονικό

Ποιοι εξετάζονται από τις Αρχές και ποιος είναι ο...

Άνδρας έκανε το άγαλμα σε φάτνη για να γλιτώσει τη σύλληψη

Σκηνές από ταινία στην Ιταλία. Στη νότια Ιταλία συνέβη ένα...

Ηράκλειο: Προσποιούνταν τον αντιδήμαρχο και ζητούσε χρήματα για παράβολα

Ο αντιδήμαρχος κατέθεσε καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου για...